Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Τα αποτέλεσμα της 2ης αγωνιστικής!

Η 2η αγωνιστική της Super League τελείωσε με αρνητικό πρόσημο για την ΑΕΛ η οποία ηττήθηκε την Κυριακή (2/9) 2-0 απο τον Άρη στο Καυτανζόγλειο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Σάββατο 1/9:
Παναθηναϊκός - Λαμία 3-1
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 0-1
Ατρόμητος - Ξάνθη 0-0

Κυριακή 2/9:
Άρης - ΑΕΛ 2-0
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-1
Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 5-0

Δευτέρα 3/9:
Λεβαδειακός - Απόλλων Σμύρνης 1-0
Παναιτωλικός - ΟΦΗ 2-1

Τι είδαμε σε αυτή τη δεύτερη αγωνιστική:
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αρχικά είδαμε τον Παναθηναϊκό να σβήνει αμέσως το -6 με το οποίο ξεκίνησε και να βρίσκετε χωρίς βαθμό μετά από 2 αγωνιστικές.

Την Λαμία του Μπάμπη Τεννέ να χάνει για ακόμα μια φορά και να δέχεται έξι γκολ σε δύο αναμετρήσεις. Υπάρχουν σύννεφα στην Λαμία για τον Έλληνα τεχνικό.

Τον Αστέρα Τρίπολης να δέχεται ακόμα μια "ήττα" από τον άλλον δικέφαλο (ΑΕΚ) με ένα πέναλτι το οποίο δικαίως αμφισβητείται.

Την ΑΕΚ να κάνει το δύο στα δύο και να βάζει από νωρίς τις βάσεις για το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο.

Τον Ατρόμητο παρότι έπαιξε καλά να μπλοκάρει επιθετικά και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα αρκετά μέτριο παιχνίδι.

Το ίδιο ισχύει και για την Ξάνθη που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κρατήσει το 0 που το κατάφερε κιόλας. Με την διαφορά ότι η Ξάνθη είναι στον 1 βαθμό ενώ ο Ατρόμητος στους 4.

Τον Άρη να δείχνει για ακόμα μια φορά αν και νεοφώτιστος την ποιότητα την οποία διαθέτει στο ρόστερ και να βάζει τις βάσεις για μια ονειρεμένη έξοδο στην Ευρώπη.

Την ΑΕΛ να μην μπορεί να γυρίσει με ένα ακόμα διπλό στην Λάρισα σε μια απο τις πιο δύσκολες έδρες (έτσι φαίνεται τουλάχιστον) του πρωταθλήματος και να μένει στους 3 βαθμούς.

Τον Πανιώνιο για ακόμα μια φορά να μην μπορεί να πάρει το τρίποντο στην έδρα του αυτή την φορά όμως κόντρα σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο από τον ΟΦΗ.

Τον ΠΑΟΚ να κανει και αυτός το απόλυτο και να πηγαίνει στους 4 βαθμούς μετά το -2 με το οποίο ξεκίνησε.

Τον Ολυμπιακό να δείχνει οτι επέστρεψε για να διεκδίκησει και να κάνει δικό του το πρωτάθλημα βάζοντας 5 γκολ στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένας ΠΑΣ Γιάννινα που για αρχή μοιάζει αδύναμος στο να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των φιλάθλων του (έξοδος στην Ευρώπη).

Τον Λεβαδειακό να παίρνει δικαίως την νίκη στην έδρα του όντας καλύτερος από τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο Απόλλων Σμύρνης που όπως φαίνετε εξαρχής θα είναι για ακόμα μια χρονιά ο αδύναμος κρίκος μαζί με την Λαμία (0/2).

Τον Παναιτωλικό του Τραίνου Δέλλα που προς το παρών δεν παρουσιάζει ανησυχία για έναν ενδεχόμενο υποβιβασμό.

Τέλος ο ΟΦΗ έχει ένα αρκετά καλό ρόστερ ωστόσο η απειρία στα μεγαλα σαλόνια είναι εμφανής για την κρητική ομάδα που χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου