Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Ρίχνεται ξανά στην μάχη της παραμονής!

Τον Αστέρα Τρίπολης αντιμετωπίζει η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΑΕΛ καλείτε να δώσει ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που επίσης θέλει τους βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν αυτή την στιγμή στην 11η θέση με 27 βαθμούς.

Η ομάδα που θα καταφέρει να φύγει από το γήπεδο με τρεις βαθμούς κατά πάσα πιθανότητα σώζει και το "τομάρι" της.

Στην προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΛ προέρχεται από εκτός έδρας λευκή ισοπαλία 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε ισόπαλος με το ίδιο σκορ στην έδρα του με αντίπαλο την Λαμία.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Αστέρας είχε επικρατήσει με 2-0 της ΑΕΛ στην Τρίπολη.

Οι δύο ομάδες έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους άλλες δύο φορές φέτος για τον θεσμό του Κυπέλλου. 3-2 στην Λάρισα και 5-3 στην Τρίπολη ήταν τα αποτελέσματα που έδωσαν την πρόκριση στον Αστέρα Τρίπολης.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Ζίζιτς, Γκόλιας, Μόρας, Γκόικοβιτς, Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Καρανίκας, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Σεσέροβιτς, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Ακόστα, Μπαργκάν, Κούνιτς, Σικάφκα, Νούσιος και Γρομητσάρης.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:
Αθανασιάδης, Τσιμόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βλάχος, Κώτσιρας, Τασουλής, Μαρτίνες, Βαλιέντε, Μπελόκ, Μουνάφο, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Σάλα, Καλτσάς, Δουβίκας, Αραβίδης και Μανιάς.

Προϊστορία:
Εννέα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και ο Αστέρας Τρίπολης σε επίσημους αγώνες με γηπεδούχο την ομάδα του κάμπου. Οι «βυσσινί» μετρούν τρεις νίκες, οι «κιτρινομπλέ» τρεις, ενώ τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει αναμέτρηση.

Βοηθοί του Αθηναίου ρέφερι ορίστηκαν να είναι ο Γεώργιος Κρέτσιμος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και ο Παντελής Σπυρόπουλος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης της ΕΠΣ Δράμας. Τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου