Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Τεταμένες οι σχέσεις Καρανίκα - διοίκησης!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την ΑΕΛ ο Νίκος Καρανίκας καθώς δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου.

Οι λόγοι που οδηγούν στην λύση της συνεργασίας ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας αναμένεται να γίνουν γνωστοί μέσα από προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τον κλίμα ωστόσο μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι το καλύτερο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Καρανίκας πλέον δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας και έχει εξοφληθεί πλήρως.

Από την άλλη και οι αναρτήσεις του ποδοσφαιριστή στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρούν την όχι και τόσο καλή κατάσταση μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της διοίκησης. Ο Νίκος Καρανίκας πριν από λίγο ανέβασε μια φωτογραφία γράφοντας την λέξη «αξιοπρέπεια». Ποιοι είναι οι αποδέκτες; Μάλλον είναι γνωστοί.

Το μόνο που γνωρίζουμε έως τώρα είναι ότι η απόφαση να απομακρυνθεί ο Καρανίκας από την ομάδα πάρθηκε μετά το παιχνίδι των play out στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό όπου η ΑΕΛ ηττήθηκε με 3-0.

Να θυμίσουμε πως ο Καρανίκας ήρθε στην ΑΕΛ τον Μάιο του 2018 καθώς αποτελούσε προσωπική επιθυμία του Αλέξη Κούγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου