Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

«Ανατροπή μέσα σε δώδεκα ημέρες!»

Η κακή αρχή της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα είναι σίγουρο πως θα φέρει αρκετές αλλαγές.

Εξελίξεις θα υπάρξουν άμεσα στο μέλλον όσον αφορά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ που για ακόμα μια μεταγραφική περίοδο θα είναι πολλές.

Τον χορό των αποδεσμεύσεων έσυρε ο Αλί Γκαζάλ που από το απόγευμα της Πέμπτης (03/12) αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ.

Οι άλλοι δύο που φαίνεται πως θα ακολουθήσουν είναι ο Γκάμπριελ Τόρζε και ο Γιάννης Κωστή.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο μέσα σε ένα διάστημα περίπου δύο εβδομάδων; Και λέω δύο εβδομάδων γιατί μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ασκώντας κριτική στο κοουτσάρισμα του Μιχάλη Γρηγορίου εξέφρασε τα παράπονα του διότι ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ δεν χρησιμοποιούσε στο αρχικό σχήμα ούτε τον «διεθνή με την Εθνική Αιγύπτου αμυντικό χαφ Αλί Γκαζάλ» ούτε και τον «διεθνή με την Εθνική Κύπρου Ιωάννη Κωστή που είναι κανονικό χαφ».

Αναφέρομαι φυσικά στα λόγια του Αλέξη Κούγια στην προσωπική του δήλωση μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 22 Νοεμβρίου.

Όσον αφορά τον Γκάμπριελ Τόρζε και για το πρόσωπο του έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ και όμως είναι προς την έξοδο από την ομάδα.

Δώδεκα ημέρες μετά και ήρθαν τα πάνω κάτω, δεν είναι όμως η πρώτη φορά.

Εκτός βέβαια και αν αμφότεροι δεν βρίσκονται στα πλάνα του νέου προπονητή Γιάννη Τάτση και η ΠΑΕ ΑΕΛ φτάνει σε αυτό το σημείο.

Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Αλέξης Κούγιας έχει ήδη αρχίσει να κάνει πράξη ότι «κάποιοι ξένοι παίκτες, οι οποίοι μάλιστα καλοπληρώθηκαν πριν τον αγώνα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες και οι οποίοι ήταν επιλογές του κ. Γρηγορίου την περίοδο του Ιανουαρίου, φόρεσαν για τελευταία φορά την δοξασμένη φανέλα της ΑΕΛ μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου