Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΑΕΛ - Άρης (6η εξ'αναβολής αγωνιστική - 17:15)

Τον Άρη φιλοξενεί σήμερα Τετάρτη (02/12) η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ στο παιχνίδι για την 6η εξ'αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με τον Ατρόμητο και πλέον ψάχνει οπωσδήποτε βαθμούς για να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας. Αντίπαλος της ο Άρης που το Σάββατο γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης με 1-2.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει μια πολύ καλή αρχή και θέλει να επιστρέψει στις νίκες αρχής γενομένης από το παιχνίδι στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Ατρόμητο στην θεσσαλική πρωτεύουσα.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκι, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Μαϊδανός, Φίλιπ, Γκαζάλ, Σπάρβ, Δάκτυλας, Κωστή, Γλυνός, Λουφάκης, Κοτσιανούλης, Τρούγιτς, Τόρζε, Πλατέλλας, Πινακάς, Ντουρμισάι και Ζαχαράκης.

Η αποστολή του Άρη:

Μπούσερ, Σιαμπάνης, Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεζ, Γκάμα, Μπερτόλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ματίγια, Ρόουζ, Σάσα, Ντάτκοβιτς, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνη και Μπακούτσης.

Προϊστορία:

Τριάντα φορές έχουν έρθει αντιμέτωποι ΑΕΛ και Άρης στη Λάρισα.

Οι «βυσσινί» μετρούν 11 νίκες, οι «κιτρινόμαυροι» 6 ενώ 13 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:

Ο Δημήτρης Καραντώνης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του είναι ο Στεφανής από την Καρδίτσα και ο Λιόντος από την Ήπειρο.

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μαλούτας (Ημαθίας) και στο VAR θα είναι ο Κοτσάνης (Δράμας) και AVAR ο Σαμοϊλης (Αθηνών).

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου