Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα (15η αγωνιστική - 17:15)

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει να δώσει η ΑΕΛ σήμερα ανήμερα των Θεοφανείων καθώς θα φιλοξενήσει στο Αλκαζάρ τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η ΑΕΛ θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας αλλά και για να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Από την άλλη ο ΠΑΣ, μια πολύ καλή ομάδα έχει ως δικό του στόχο την παραμονή στην κατηγορία και έως τώρα όλα βενουν καλώς για τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Την περασμένη αγωνιστική, πρώτη του νέου έτους η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ ενώ ο ΠΑΣ ηττήθηκε στην έδρα του από τον Απόλλων Σμύρνης με 1-3.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκυ, Μπάγιτς, Γκοτζαμανίδης, Τρούγιτς, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μαϊδανός, Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνός, Στοίνοβιτς, Νικολιάς, Πινακάς, Νούνιτς, Πλατέλλας, Cosic, Ζίζιτς, και Κοτσιανούλης.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:

Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Σάλιακας, Καρτάλης, Σιόντης, Λώλης, Ελευθεριάδης, Λιάσος, Δούμτσης, Παμλίδης, Ντομίνγκεζ, Μπρένερ, Νάουμετς και Κρίζμαν.

Προϊστορία:

Είκοσι μία φορές έχουν συναντηθεί συνολικά ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα στη Λάρισα.

Οι «βυσσινί» μετρούν 14 νίκες, ο ΠΑΣ 2 ενώ 5 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:

Ο Βασίλης Φωτιάς ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του οι Χριστακόγλου και Μωυσιάδης με τέταρτο τον Αγγελάκη.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Παπαδόπουλος με AVAR τον Νικολαΐδη.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 3 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου