Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ στην Λεωφόρο

Η ΑΕΛ ηττήθηκε όχι από τον καλύτερο Παναθηναϊκό αλλά από τον πιο αποτελεσματικό Παναθηναϊκό που αξιοποίησε δύο φορές τις ευκαιρίες που το δόθηκαν και κέρδισε με 2-0.

Η ΑΕΛ στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα στο τέλος οι γηπεδούχοι να κάνουν το 2-0 και να κλειδώσουν την νίκη.

Τα δύο γκολ για τον Παναθηναϊκό πέτυχαν οι Καρλίτος και Εμμανουηλίδης.

Ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΛ έκανα τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα Τσόσιτς και Κολομπίνο με τον Ουρουγουανό να δείχνει πολύ καλά στοιχεία.

Οι «βυσσινί» δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς και συνεχίζουν να βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση ελπίζοντας πως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας με τις νέες προσθήκες στο ρόστερ να αλλάξει.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Μολό, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος (87' Σερπέζης), Αθανασακόπουλος (60' Χατζηγιοβάνης), Αϊτόρ (78' Μπουζούκης), Ιωαννίδης (87' Εμμανουηλίδης), Καρλίτος (78' Καμπετσής)

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Μπάγιτς, Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς (60' Τρούγιτς), Ντουρμισάι (85' Νούνιτς), Τσόσιτς, Ζίζιτς (60' Μπέρτος), Πινακάς, Κολομπίνο, Νικολιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου