Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Ενισχύεται με Ουκρανό στόπερ η ΑΕΛ!

Για δύο επιπλέον σημαντικές προσθήκες «πάει» η  ΑΕΛ μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ξέχωρα από τον 22χρονο γκολκίπερ Dusan Markovic (Ντούσαν Μάρκοβιτς).

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που αναφέρονται και από το gazzetta στη λίστα της βρίσκεται ο Максим Максименко (Μαξίμ Μαξιμένκο) και η περίπτωσή του εξετάζεται προσεκτικά από τους "βυσσινί".

Πρόκειται για τον δυναμικό 30χρονο κεντρικό αμυντικό (στόπερ) της Kolos Kovalivka (Κόλος Κοβαλίνκα), της ομάδας που απέκλεισε φέτος τον Αρη από τη συνέχεια του Europa League (δεν είχε αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης).

Ο Максименко (Μαξιμένκο) που είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Ουκρανίας, μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ πήγε στην Kolos Kovalivka (Κόλος Κοβαλίνκα) το 2017 και στην τρέχουσα σεζόν μετρά 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Shakhtar (Σακχτάρ), μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα των Tiraspol (Τίρασπολ) (κατέκτησε το Κύπελλο Μολδαβίας το 2013), Desna (Ντέσνα) και βλέπει τον κόσμο από τα 181 εκατοστά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου