Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Έχασε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς η ΑΕΛ με γκολ ισοφάρισης στο φινάλε!

Παιχνίδι με πικρό φινάλε ήταν αυτό στο Αλκαζάρ ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΠΑΟΚ όπου το τελικό σκορ είναι το 1-1.

Η ΑΕΛ μέχρι το 95' λεπτό κρατούσε με νύχια και με δόντια το 1-0 ωστόσο μια λάθος έξοδος του Νάγκι στο 95' ήταν αρκετή για να ανατρέψει τον Σβιντέρσκι και να εκτελέσει εύστοχα ο Βιερίνια από την άσπρη βούλα.

Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η ΑΕΛ ήρθε στο 67' όπου και πάλι ο Δημήτρης Πινακάς «αδειάζοντας» Βαρέλα και Ίνγκασον νίκησε τον Πασχαλάκη και έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας το 6ο γκολ στην σεζόν.

Σε όλο το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και απειλούσε κυρίως από κόρνερ καθώς στον αέρα υπερτερούσε της ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» περιορίστηκαν πίσω χωρίς να δημιουργήσουν κάποια απειλή στην εστία του Πασχαλάκη πέρα από τα μακρινά σουτ των Σπάρβ και Ηλιάδη αλλά και του τέρματος αργότερα που πέτυχε ο Πινακάς.

Η ΑΕΛ έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα δύο υπερπολύτιμους βαθμούς που θα την ανέβαζαν ψυχολογικά αλλά θα της έδιναν και βαθμολογική ανάσα.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχασε σημαντικό έδαφος για την μάχη του τίτλου.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς (71’ Γκοτζαμανίδης), Ζίζιτς, Πινακάς (83’ Γλυνός), Μπέρτος, Νικολιάς (83’ Νούνιτς), Τρούγιτς (53’ Πλατέλλας).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ντούγκλας Αουγκούστο (82’ Σβαμπ), Ελ Καντουρί, Μουργκ (87’ Τσόλακ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου