Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Νέα ήττα για την ΑΕΛ εντός έδρας!

Άλλη μια ήττα πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ΑΕΛ καθώς έχασε με 1-0 από τον Απόλλων Σμύρνης στο Αλκαζάρ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Πίσω στις κακές εμφανίσεις γύρισε η ΑΕΛ αφού δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Αλκαζάρ.

Ο Απόλλων Σμύρνης σε πολλά σημεία έδειξε την ανωτερότητα του που αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 73' όταν ο Ντάουντα με όμορφη πάσα έδωσε στον Τσιλούλη για να κάνει το 0-1.

Ο Γιάννης Τάτσης κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου έκανε πολύ επιθετική την ομάδα βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο Γιουνές και Τρούγιτς και έχοντας από το πρώτο μέρος μέσα τους Ντουρμισάι και Πινακά.

Την επιθετικότητα αυτή «πλήρωσε» η ΑΕΛ από τον πολύ επικίνδυνο, κυρίως εκτός έδρας Απόλλων Σμύρνης που συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Ήττα δύσκολη, ήττα που προβληματίζει ακόμα πιο πολύ τους ανθρώπους στο περιβάλλον της ΑΕΛ καθώς ο κλοιός αρχίζει και σφίγγει επικίνδυνα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Μπάγιτς, Μιχαήλ, Σπαρβ (46' Μιλοσάβλιεβιτς), Φιλίπ, Ντουρμισάι, Τσόσιτς, Ζίζιτς (57' Γιουνές), Πινακάς, Μπέρτος (77' Τρούγιτς), Κολομπίνο, Νικολιάς.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούτσις, Λισγάρας, Ντομίνγκεζ, Μπαξεβανίδης, Κολ, Λαγός (62' Κιτόκο), Φερνάντες, Τσιλούλης, Μουνιέ (76' Βιτλής), Ντάουντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου