Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

ΑΕΛ: Πέρασε από την Ηγουμενίτσα, 0-2 τον Θεσπρωτό

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η ΑΕΛ επικράτησε στην Ηγουμενίτσα με 0-2 του Θεσπρωτού στο παιχνίδι που διεξήχθη για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ΑΕΛ για ακόμη ένα παιχνίδι σκόραρε νωρίς, μόλις στο 1ο λεπτό με τον Μάριο Ογκμπόε που έφτασε τα 11 γκολ αποδεικνύοντας πως είναι σε εκπληκτική φόρμα. 

Πριν την ανάπαυλα ο Θεσπρωτός έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ραστόκα ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και με ποδοσφαιριστή παραπάνω οι "βυσσινί" διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Νικολιά στο 56'.

Μάλιστα η ΑΕΛ είχε και δύο δοκάρια με τον Ογκμπόε και τον Νίνο. 

Το τελικό 0-2 δίνει ένα σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο στην ΑΕΛ κόντρα σε έναν αντίπαλο που ναι μεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ωστόσο παλεύει κάθε αγώνα για το καλύτερο. 

Πλέον, η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη περιμένει τον Αλμωπό Αριδαίας στο Αλκαζάρ την Κυριακή (23/04 - 14:45)

Οι συνθέσεις:

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης, Ραστόκα, Τρομπούκης, Ρούσης, Μαρτίνεζ, Παππάς (70′ Μπίκας), Δρίτσας, Κουέβας (56′ Πανταζέλος), Καραμποΐκης, Σάνι (56′ Χατζάκος).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Αθ. Παπαγεωργίου (57′ Καλουτσικίδης), Κοσσονού (30′ λ.τ. Μαϊδανός), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Θωμαΐδης (70′ Νίνο), Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου (46′ Αντράντα) Ογκμπόε, Πεντρόσο, Μαυριάς (46′ Νικολιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου