Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

ΑΕΛ: Στα play off και η Κ19, το παλεύει η Κ17 - Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ!

Την ίδια επιτυχία όπως με την Κ15 παλεύει να σημειώσει και η Κ17 της ΑΕΛ, πάντα για την SL1, που ωστόσο πλήρωσε χθες ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, όπου δέχθηκε τρία γκολ. Έτσι, ηττήθηκε με 3-1 στην Ανάβρα από τον Βόλο, καθώς το μόνο που κατάφερε στην επανάληψη ήταν να μειώσει με τον Τζιότζιο στο 67’!

Ίσως, αν στο 79’ ο Μπέης δεν αστοχούσε ελάχιστα σε τετ-α-τετ, αυτή τη στιγμή να μιλούσαμε για διαφορετικό αποτέλεσμα…

Σε κάθε περίπτωση η προσπάθεια συνεχίζεται, με την ομάδα του Γιάννη Σιάρκου να παίζει μεθαύριο Τετάρτη 12/04 στην ουραγό Λαμία, την ώρα που ο Βόλος έχει ρεπό, ο Άρης παίζει με τον ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός δοκιμάζεται στα Γιάννινα.

Η σύνθεση της ΑΕΛ: Κοβούσογλου, Ντιντής, Γκρόζος (55’ Τζιότζιος), Γκατζιάς (82’ Κουμαντζέλης), Μπαντραλέξης, Μπέζας (46’ Τσούτσος), Μπέης, Πολύζος (70’ Γραββάνης), Νίτσος, Χριστώνης, Κουκουράβας (82’ Δημινίκος)


Στα play off η Κ19
Όσο για την Κ19 του Ζήση Ζιάγκα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της SL2, μετά την ήττα του ΠΟΤ Ηρακλή για την 15η αγωνιστική μπορεί να πανηγυρίζει την είσοδό της στην τετράδα των play off του ομίλου, χωρίς να υπολογίζεται το αποτέλεσμα του αγώνα της 19/04 στη Ρόδο με τον Διαγόρα.


Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ ΑΕΛ:
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.Αχιλλέας Νταβέλης και σύσσωμο το Δ.Σ., συγχαίρουν όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας της νεοσύστατης ομάδας Κ15 του συλλόγου μας, αλλά και το σύνολο των στελεχών και των αθλητών των Ομάδων Νέων, που μας έχουν συγκινήσει με την προσπάθειά τους κι έχουν κάνει υπερήφανους τόσο εμάς, όσο και τους χιλιάδες φιλάθλους μας.

Αποδεικνύουν καθημερινά ποιο πραγματικά είναι το λαρισινό ποδόσφαιρο και με την βοήθεια όλων όσων αντιλαμβάνονται το μέγεθος του φετινού έργου, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να το αναδείξουμε.

Καλή επιτυχία σε κάθε ομάδα της ΑΕΛ μας, όπου κι αγωνίζεται, όσο δύσκολη κι αν είναι η αποστολή της...

Γιατί τα οράματα δεν έχουν όρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου