Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

ΑΕΛ: Και τώρα.. όλα για όλα!

Γράφει το ΑΕΛ Crimson News...

Μια εβδομάδα εξαιρετικά κρίσιμη ξεκίνησε για την ΑΕΛ που μετά από περίπου ένα 20ημερο αγωνιστικής απραξίας θα ριχτεί και πάλι στην μάχη με στόχο φυσικά την άνοδο της ομάδας στην Super League 1 που αποτελεί διακαή πόθο όλων των Λαρισαίων φιλάθλων. 

Η ΑΕΛ μετά την αναβολή και τα ρεπό που έπρεπε να δώσει βάση του προγράμματος του πρωταθλήματος, επιστρέφει στην δράση την Τετάρτη (21/02) αντιμετωπίζοντας στην έδρα του Μακεδονικού τον ΠΑΟΚ Β' σε μια δύσκολη και απαιτητική έξοδο για τους "βυσσινί" στην Θεσσαλονίκη. 

Η μητέρα των μαχών ωστόσο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (25/02) με την ΑΕΛ να φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στο AEL FC ARENA σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα και όσον αφορά την βαθμολογική συγκομιδή και φυσικά για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο της Super League 2 με την ομάδα της Λιβαδειάς αν μη τι άλλο να έχει την εύνοια των διαιτητών προκαλώντας όλο τον υγιή κόσμο του ποδοσφαίρου να βγαίνει έξω από τα ρούχα του με αποκορύφωμα φυσικά την εφεύρεση πέναλτι στον πρόσφατο αγώνα της Λιβαδειάς με τον Μακεδονικό. 

Αυτό που θα πρέπει να κυριαρχήσει στην ομάδα και στο αγωνιστικό τμήμα αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων είναι η ηρεμία που θα πρέπει να επιδείξουμε όλοι όσοι περάσουμε τις "πύλες" του AEL FC ARENA την Κυριακή διότι το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λεβαδειακός δεν έρχεται με τον "σταυρό στο χερι" στη Λάρισα. Άποψη μας είναι πως θα κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι ιδιαίτερα αν η ΑΕΛ δείξει την αγωνιστική ανωτερότητα που έχει σε σχέση με το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Ωστόσο μην ξεχνάμε μια βασική παράμετρο, ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ Β' που προηγείται χρονικά πρέπει να είναι νικηφόρος για την ΑΕΛ καθώς μπορεί το -12 στο οποίο βρίσκεται τώρα να είναι πλασματικό με την έννοια ότι οι "βυσσινί" έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα από τον Λεβαδειακό ωστόσο μια νέα απώλεια βαθμών στην Θεσσαλονίκη ενδεχομένως να κοστίσει. 

Πρέπει η νίκη της Τετάρτης, να δώσει ώθηση ούτως ώστε το AEL FC ARENA την Κυριακή να είναι κατάμεστο για να μπει η ομάδα στο γήπεδο και να ξέρουν και οι αντίπαλοι ότι ελπίδα δεν έχουν καμία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου