Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

ΑΕΛ: Έκανε το αυτονόητο και μπαίνει με το -3 στα play off

Η ΑΕΛ έπραξε το αυτονόητο στο Πολύκαστρο, επικρατώντας με σκορ 1-3 του υποβιβασμένου Απόλλων Πόντου για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διαρκείας της Super League 2 στον Α' όμιλο.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Πεντρόσο στο 17'. Το 0-2 ήρθε ξανά από τον Φατάι που σκοράρει σε δεύτερο διαδοχικό ματς με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 48'.

Ο Απόλλων Πόντου μείωσε στο 57' με τον Σαχόλι ωστόσο το γκολ δεν ήταν αρκετό για να πάρουν κάτι οι γηπεδούχοι από το ματς καθώς την πρωτοβουλία των κινήσεων την είχε η ΑΕΛ που δεν απειλήθηκε περαιτέρω.

Ωστόσο, το ρευστό 1-2 ήρθε να το αλλάξει ο Μάρκος Νίνο που επίσης σκοράρει δεύτερο σερί παιχνίδι μετά το Πανθεσσαλικό, για να κάνει το 1-3 με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. 

Το τελικό 1-3 δίνει στην ΑΕΛ ένα τρίποντο που πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά την διάρκεια αυτού έμοιαζε αυτονόητο. 

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη μείωσε την διαφορά της στο -6 από τον Λεβαδειακό (-3 στην βαθμολογία των play off) και πλέον η ΑΕΛ μπαίνει στην τελική ευθεία αυτού του mini πρωταθλήματος έχοντας ψυχολογία και την στήριξη του κόσμου. 

Αναμένουμε φυσικά και την κλήρωση των play off με την σέντρα να γίνεται ή στις 17/03 ή στις 20/03.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Σιρίλ Καλί-Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ίννος (62′ Αποστολάκης), Αλμπάνης (62′ Σκάλα), Αμαραντίδης, Σαχόλλι, Ντιαλόσι, Μπούμπας (46′ Ακένα), Αγκουάντο (84′ Νοβίκοφ), Λαμπίρης, Κάρδαρης.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης):
Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης (86′ Παρασκευάς), Μαϊδανός, Θ. Παπαγεωργίου, Γιανναράκης, Πλέγας (56′ Θωμαΐδης), Αντράντα, Στίνα (68′ Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς (56′ Νίνο), Πεντρόσο (56′ Κόσιτς), Φατάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου