Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

ΑΕΛ: Ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου με γκολ στο 94'!

Σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον κυρίως για την ΑΕΛ, οι "βυσσινί" έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου επικρατώντας με 1-2 της Νίκης Βόλου για την 25η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2.

Η λύτρωση για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μάρκο Νίνο από κοντινή απόσταση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας του Γκαραβέλη που ήταν εκτός τέρματος σε μια φάση με αλλεπάλληλες κόντρες που έφεραν τον Νίνο σε θέση βολής για το 1-2 στο 94'.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος με την ΑΕΛ να προηγείται στο 48' με προβολή του Φατάι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Στίνα και κεφαλιά πάσα του Ηλίαδη στο πρωτο δοκάρι. 

Για την Νίκη Βόλου ισοφάρισε ο Πέττας με ωραίο γυριστό σουτ σε μια φάση καρμπόν με αυτήν του γκολ της ΑΕΛ καθώς ο επιθετικός των γηπεδούχων από κεφαλιά πάσα του Στίκα βρέθηκε σε θέση βολής στο δεύτερο δοκάρι για το 1-1 των γηπεδούχων στο 63'.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Βλάχου, που ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητος όταν ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου ήταν στο έδαφος καταλογίζοντας αμέτρητα φάουλ υπέρ της ομάδας του Ελευθερόπουλου, βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια σε μια ακόμη εκτός έδρας αναμέτρηση και το κυριότερο ζωντανή στο κυνήγι του Λεβαδειακού. 

Αυτήν την στιγμή, η ΑΕΛ είναι στο -9 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό έχοντας παιχνίδι λιγότερο που θα το δώσει την επόμενη τελευταία αγωνιστική που αντιμετωπίζει τον ουραγό και ήδη υποβιβασμένο Απόλλων Πόντου, ενώ η ομάδα της Λιβαδειάς θα κάνει το ρεπό της.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος (51' λ.τρ Τοπαλίδης), Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (46' Λίταινας), Μιράντα, Πολίτης (62' Κρητικός), Πέττας (85' Μακατσάρια).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (77' Θωμαΐδης), Στίνα (67' Κ. Παπαγεωργίου), Πεντρόσο (67' Κοσσονού), Μαυριάς (77' Νίνο), Φατάι (89' Κόσιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου