Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

ΑΕΛ: Με την πλάτη στον τοίχο από την αρχή...

Καθόλου ιδανικά δεν ξεκίνησαν τα play off για την ΑΕΛ που από την 1η αγωνιστική έχασε βαθμούς στην έδρα της Νίκης Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. 

Οι "βυσσινί" πατούσαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με γκολ του Πεντρόσο στο 18' με κεφαλιά από κοντινή απόσταση. 

Την άμεση ισοφάριση κυνήγησε και βρήκε η Νίκη Βόλου με γκολ του Γαβριηλίδη δέκα λεπτά αργότερα επίσης με κεφαλιά και έπειτα από λανθασμένη εκτίμηση του Στέφανου Σουλούκου.

Λιγοστές οι επιλογές του Παύλου Δερμιτζάκη που δεν είχε στην διάθεσή του κυρίως τους Φατάι και Στίνα λόγω της ανάκλησης των δελτίων (ο δεύτερος αγωνίζεται και στην Εθνική Μολδαβίας) με αποτέλεσμα όταν χρειάστηκε στο παιχνίδι η φρεσκάδα στην ταχύτητα, στην δημιουργία και στην τελική προσπάθεια, ο κόουτς των "βυσσινί" αντ' αυτού πέρασε στον αγώνα Παπαγεωργίου Θανάση και Παπαδόπουλο φρεσκάροντας τα δυο άκρα της άμυνας. 

Δοκάρι είχε η ΑΕΛ με τον Μάρκο Νίνο λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Το 1-1 που διαμορφώθηκε περίπου από το πρώτο ημίωρο, ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την ΑΕΛ να χάνει σημαντικό έδαφος στην μάχη της ανόδου καθώς ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-3 του Μακεδονικού και ξέφυγε στο +5. 

Την επόμενη αγωνιστική, 2η των play off η ΑΕΛ αγωνίζεται ξανά μακριά από την Λάρισα, στο "Σεραφείδειο" κόντρα στην ΑΕΚ Β'.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης (75′ Μιράντα), Στίκας, Ανδρέου, Αναστασίου, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Λίταινας (70′ Πέττας), Παναγιωτίδης (86′ Μακατσάρια), Πολίτης, Τζιώρας (46′ Κάσσος).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (79′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (79′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (87′ Θωμαΐδης), Κ. Παπαγεωργίου, Μαυριάς, Κοσσονού (65′ Νίνο), Πεντρόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου