Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

ΑΕΛ: "Αυτοκτόνησε" στο Σεραφείδειο

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο γκολ, φάσεις αλλά και εντάσεις, ΑΕΚ Β' και ΑΕΛ ήρθαν ισόπαλοι 3-3 στο "Σεραφείδειο" για την 2η αγωνιστική των play off της Super League 2, σε έναν χορταστικό αγώνα που έναν ουδέτερο θεατή τον άφησε σίγουρα ικανοποιημένο.

Ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα φυσικά και δεν μπορεί να είναι η ΑΕΛ που ξεκινά το μίνι πρωτάθλημα με δεύτερη σερί ισοπαλία και σε περίπτωση νίκης του Λεβαδειακού κόντρα στην Νίκη Βόλου (30/03 - 16:00) η διαφορά των δύο ομάδων θα φτάσει στους 7 βαθμούς κάτι που θα κάνει το έργο της ΑΕΛ πολύ πιο δύσκολο. 

Στην μοναδική έδρα που η ΑΕΛ φέτος δέχθηκε 3 γκολ, στο "Σεραφείδειο" για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, το ίδιο έπαθε και σήμερα με την διαφορά πως η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη βρήκε και αυτή τον δρόμο προς τα δίχτυα 3 φορές χωρίς ωστόσο αυτές να είναι αρκετές. 

Η ΑΕΚ Β' προηγήθηκε με ωραίο γκολ του Μαχαίρα στο 44' για να απαντήσει άμεσα λίγο πριν το ημίχρονο ο Κώστας Παπαγεωργίου σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι "βυσσινί" πήραν κεφάλι στο σκορ με ωραίο μακρινό σουτ του Πεντρόσο στο 57' για να ισοφαρίσει αυτήν την φορά η ΑΕΚ Β' με ωραίο σουτ του Ζίνι στην γωνία του Σουλούκου στο 75'.

Δέκα λεπτά αργότερα και αφού είχε περάσει στο ματς ο νεαρός Βλιώρας που ήταν ο αντικαταστάτης του τραυματία Πεντρόσο, ο 18χρονος φορ της ΑΕΛ πλάσαρε ιδανικά για το 2-3 έπειτα από όμορφη πάσα του επίσης νεοεισελθών Παπαδόπουλου για να πάρει η ΑΕΛ ξανά κεφάλι στο σκορ.

Για ακόμη μια φορά ωστόσο, η Θεσσαλική ομάδα δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ καθώς ο Τιέι λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΛ και με προβολή έγραψε το τελικό 3-3 στο 90+4'.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως πρόκειται για αυτοκτονία της ΑΕΛ, καθώς σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και με μια θεωρητικά αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα, οι "βυσσινί" δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα τους δύο φορές, την μία στο γκολ του Πεντρόσο (57') και την άλλη στου Βλιώρα (85').

Δοκάρι στο 40' είχε ο Κώστας Πλέγας, ενώ μοναδικές ευκαιρίες σπατάλησε ο Πεντρόσο πριν σκοράρει.

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΛ είναι αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό πιθανότατα την Τετάρτη (03/04) στο AEL FC ARENA.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κάτσικας (64′ Παυλίδης), Λαμαράνα (64′ Ρουκουνάκης), Φοφανά (64′ Γκολφίνος), Χριστόπουλος (74′ Τιέι), Μαχαίρας, Ζίνι, Θεοδωρίδης (58′ Σαμπανάτζοβιτς).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (70′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (84′ Γ. Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Νίνο (58′ Κοσσονού), Πεντρόσο (84′ λ.τ Βλιώρας), Κ. Παπαγεωργίου (70′ Θωμαΐδης), Μαυριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου