Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

ΑΕΛ: Σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης των δελτίων

Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας των play off στο Πανθεσσαλικό, που άνοιξε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στους 5 βαθμούς και μέχρι την επόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ Β’ στο “Σεραφίδειο”, η ΑΕΛ προετοιμάζεται μεν αγωνιστικά, αλλά προσδοκά και σε μια εξωαγωνιστική νίκη που θα βελτιώσει το ηθικό στις τάξεις της.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 16:30 το απόγευμα εκδικάζεται η προσφυγή της κατά της ανάκλησης των δελτίων των χειμερινών μεταγραφών, που της στέρησε αγωνιστικές επιλογές από το ματς με τη Νίκη.

Ασφαλώς η ΠΑΕ ΑΕΛ, θα σταθεί στο πνεύμα του κανονισμού και στο γεγονός ότι οι υποχρεώσεις της προς την ΕΠΟ εξοφλήθηκαν μεν εκπρόθεσμα αλλά πριν την εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό, κάτι που σύμφωνα με την συνήθη τακτική της Ομοσπονδίας – όπως μαρτυρά σε ανακοίνωσή της και η ΕΠΣΛ – δεν επισύρει οποιαδήποτε ποινή.

Στο πλευρό των “βυσσινί” και υπέρ των ποδοσφαιριστών, θα σταθεί και ο ΠΣΑΠΠ.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το πολύ εντός του επόμενου 48ώρου, αν και μπορεί να είναι πολύ πιο άμεση, ώστε ο Δερμιτζάκης να συμπεριλάβει στα πλάνα του κυρίως τους Στίνα, Φατάι και Κόσιτς, προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις της μια άμεση νίκη, που θα την κρατήσει όρθια ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο!

Στο μεταξύ, για την επόμενη Τρίτη 2 Απριλίου ορίστηκε η εκδίκαση και της προσφυγής των “βυσσινί” κατά της συμμετοχής των Ομάδων Β’ στα play off, καθώς δεν έχουν δικαίωμα ανόδου, ωστόσο στη σημερινή συνεδρίαση η ΠΑΕ ΑΕΛ θα θέσει ζήτημα επείγοντος, προκειμένου να επισπεύσει τη διαδικασία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου