Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

ΑΕΛ: Λύγισε και τελείωσε...

Με τρόπο οδυνηρό, η ΑΕΛ εγκατέλειψε οριστικά πλέον τον στόχο της ανόδου αφού δεν μπόρεσε να επικρατήσει του Λεβαδειακού στο AEL FC ARENA για την 3η αγωνιστική των play off.

Σε έναν αγώνα με έντονο παλμό από τις εξέδρες του AEL FC ARENA, ΑΕΛ και Λεβαδειακός ήρθαν ισόπαλοι 2-2, κάτι που ουσιαστικά "κλειδώνει" την άνοδο για την ομάδα της Λιβαδειάς. 

Εξαιρετικό ξεκίνημα για την ΑΕΛ, με δύο γρήγορα γκολ στο ματς, αμφότερα ο Φατάι στο 5' και στο 12' που επέστρεψε δυναμικά στις υποχρεώσεις του.

Μετά τα δύο γρήγορα γκολ της ΑΕΛ, ο Λεβαδειακός πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να γίνει απειλητικός.

Δυστυχώς η άμυνα των "βυσσινί" λύγισε ξανά προς το τέλος. Ο Τσιριγώτης στο 86' μείωσε σε 2-1 για να ισοφαρίσει στο 90+6' ο Ρόμο σε 2-2.

Στο παιχνίδι υπήρξαν και έντονες στιγμές, αρκετές εντάσεις στους δύο πάγκους και από μια κόκκινη κάρτα σε κάθε ομάδα σε Πλέγα και Λιάγκα στο 73'.

Η ΑΕΛ διαμαρτύρεται για πέναλτι στο Γιανναράκη ενώ το σκορ ήταν στο 2-0 ενώ πριν ο Λεβαδειακός μειώσει το σκορ, ο Σουλούκος απέκρουσε πέναλτι των φιλοξενούμενων. 

Ο νεαρός γκολκίπερ της ΑΕΛ πέρασε ως αλλαγή στο ματς μετά τον τραυματισμό του Θεοδωρόπουλου που ξεκίνησε βασικός.

Το τελευταίο σφύριγμα του Μανούχου προκάλεσε του πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού που αγκάλιασαν την άνοδο και τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της ΑΕΛ και προς τον διαιτητή αλλά και προς τους ποδοσφαιριστές που για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπορούν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ.

Μετά το τέλος του αγώνα το ποδοσφαιρικό τμήμα χειροκροτήθηκε αφού πρώτα τα άκουσε από τους οργανωμένους οπαδούς των "βυσσινί".

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Θεοδωρόπουλος (50′ λ.τρ. Σουλούκος), Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (77′ Θωμαΐδης), Κ. Παπαγεωργίου (63′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς, Πεντρόσο, Φατάι (63′ Νίνο).

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πούρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντε (77′ Κωστή), Μεχία (90′ Ντάγκο), Κουάδρα (46′ Συμελίδης), Νίκας (77′ Τσιριγώτης), Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς (46′ Ρομό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου