Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

ΠΑΕ ΑΕΛ: Υποστηρικτής μας για την περίοδο 2024-25 θα είναι και η εταιρία “Open Care”

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ικανοποίηση χαιρετίζει την ανανέωση της χορηγίας της εταιρίας OPEN CARE IKE που θα είναι μαζί μας ως “Υποστηρικτής” για ακόμα μια χρονιά.

Η OPEN CARE IKE ιδρύθηκε το 2012 από δύο νέους ανθρώπους, τον Γκαζώτα Αρσένιο και τον Πάνου Ευθύμιο. Με έδρα το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και υποκατάστημα στο 3ο χιλ. Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, στην Λάρισα αποτελεί έναν έμπιστο συνεργάτη με απόλυτη εξειδίκευση και συνεχή ανάπτυξη στην προμήθεια προϊόντων στον χώρο της υγείας, των αλυσίδων Super Market, του χονδρεμπορίου, HO.RE.CA κ.α.

Η αποθήκευση και διακίνηση των προϊόντων της γίνεται τόσο από την ίδια την εταιρία με ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων διανομής, όσο και από την εταιρεία logistics GR SAMSON FORWARDING A.E.
Η εταιρία έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων με εξειδικευμένους συμβούλους ανά κατηγορία προϊόντων.

Σταθμός στην έως σήμερα πορεία της OPEN CARE IKE είναι η στρατηγικής σημασίας αποκλειστική συνεργασία της με τον οίκο ABENA A/S International. Το 2017 η εταιρία ανέλαβε την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή όλων των Premium προϊόντων ακράτειας, περιποίησης δέρματος, αναλώσιμου υγειονομικού υλικού του οίκου, και των οικολογικών βρεφικών προϊόντων Bambo Nature Brand του οίκου ABENA, για την ελληνική αγορά.

Αποστολή της είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των καταναλωτών – ασθενών
προσφέροντάς τους εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες, μέσω συνεργατών της σε όλη
την Ελλάδα και το εξωτερικό.

OPEN CARE IKE: 3ο χλμ Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, Λάρισα, 2410 571 054, www.opencare.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου