Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

ΑΕΛ: Παραμένει ο Σάρατε - Δανεικοί νεαροί

Ο 24χρονος σέντερ φορ Τομπίας Σάρατε μπορεί να έπαιξε την περσινή σεζόν στην ΑΕΛ μόλις δύο λεπτά, λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο δεξί πόδι που υπέστη μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας της περσινής αγωνιστικής περιόδου με τον Καμπανιακό (2-1), ως αλλαγή στη θέση του Όγκμποε στο 88’, αλλά τελικά θα παραμείνει σύμφωνα με πληροφορίες και τη φετινή σεζόν.

Δεν ξέρουμε αν θα είναι στα πλάνα του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη μετά την απόκτηση πολλών φορ, αλλά η παραμονή του στην ομάδα είναι σχεδόν σίγουρη, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί μελλοντικά και μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς ο Αργεντινοχιλιανός με ευρωπαϊκό διαβατήριο είχε έρθει πέρυσι στη Λάρισα με τις καλύτερες συστάσεις.

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΝΕΑΡΟΙ
Στο μεταξύ, ο γρίφος για το μέλλον των νεαρών παικτών της ΑΕΛ δείχνει να λύνεται λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου (29 Ιουλίου).
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Μιλτιάδης θα πάει δανεικός σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας, ενώ την ίδια τύχη θα έχουν ο Νίκος Βλιώρας (ήδη του προτάθηκε και ανανέωση συμβολαίου) και ο Βασίλης Αρσένης.
Ο Παναγιώτης Νινίκας θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα, ενώ άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με τον Μιχάλη Τσουμάνη (πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται σε ανεύρεση νέας ομάδας) και τον Νίκο Κουκουράβα, με τον οποίο η ΠΑΕ δε θα έχει μιλήσει (πιθανόν να μείνει ελεύθερος).

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου