Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

"Μπλόκο" της αστυνομίας στην οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΛ

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης Αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της SUPER LEAGUE 2, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. , o οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 15:00 στο Δ.Α.Κ. Κατερίνης, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα στην Κατερίνη κόντρα στο Νέο Κεραμίδι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο ΔΑΚ Κατερίνης (5/10/24, 15:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SL2. 

Οι 21 παίκτες που επίλεξε ο κ. Aλέκος Βοσνιάδης είναι οι: Σουλούκος, Perntreou, Βενετικίδης, Βαφέας, Στάμου, Ηλιάδης, Johansson, Παπαδόπουλος, Τριμμάτης, Kossonou, , Παναγιωτίδης, Barrientos, Παπαγεωργίου Κ., Stina, Acosta, Σγουρός, Κρητικός, Μούργος, Πασάς, Μωραΐτης και Fatai

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - ΑΕΛ: Ζωντανή ραδιοφωνική αναμετάδοση από το FORMedia Radio 99.8

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 15:00 η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης για την 3η αγωνιστική της SL2, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

Θα υπάρχει ζωντανή ραδιοφωνική αναμετάδοση του αγώνα από το FORMedia Radio 998 σε περιγραφή Χρήστου Ευθυμίου.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΛ στην Κατερίνη

Με ανακοίνωσή του ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ενημέρωσε τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ πως προβλέπεται να ανοίξει κανονικά θύρα στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης για τους οπαδούς της ΑΕΛ όσον αφορά τον αγώνα του Σαββάτου (05/10 - 15:00) ανάμεσα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα ΠΑΕ Α.Ε.Λ., που θα γίνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 15:00 στο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης, για την 3η αγωνιστική της SUPERLEAGUE 2 της περιόδου 2024-2025, τα παρακάτω:

Για την αγορά των εισιτηρίων εισόδου θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια. 
1. Το πρώτο βρίσκεται στην δυτική πλευρά του σταδίου, επί της οδού Ηπείρου και θα εξυπηρετεί του φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ Α.Ε.Λ.. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει από την Θύρα 1 με τα κάγκελα και το τουρνικέ και οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι θα κάθονται στην κερκίδα ΘΥΡΑ 1
Τιμή εισιτηρίου Θύρας 1: 10,00€

2. Το δεύτερο εκδοτήριο βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του σταδίου, πριν από την μεταλλική πόρτα που εισέρχονται τα οχήματα. Από το εκδοτήριο αυτό μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια εισόδου οι φίλαθλοι της ομάδας μας. Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώθηκαν ως εξής:

Εισιτήριο 5,00€ για την κερκίδα χωρίς στέγαστρο, αμέσως μετά το κυλικείο, ΘΥΡΑ 4.

Εισιτήριο 10,00€ για τις κερκίδες με στέγαστρο (δεξιά και αριστερά από την κερκίδα VIP), ΘΥΡΑ 2.

Εισιτήριο 20,00€ για την κερκίδα VIP, ΘΥΡΑ 3.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας με μπλε χρώμα κάθονται στις κερκίδες με στέγαστρο (δεξιά και αριστερά από την κερκίδα VIP), ΘΥΡΑ 2.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας με χρυσό χρώμα κάθονται στην κερκίδα VIP, ΘΥΡΑ 3.

Η είσοδος για όλες τις κερκίδες θα γίνεται από την πόρτα δίπλα από το κυλικείο. Η τοποθέτηση στις κερκίδες θα γίνεται με την επίδειξη του εισιτηρίου και θα ελέγχεται από τους υπευθύνους ασφαλείας (security)

Οι μαθητές και τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) για την είσοδο τους θα πρέπει να προμηθευτούν από το εκδοτήριο ειδικό εισιτήριο με την ένδειξη «Μαθητικό».

Τα εκδοτήρια και οι είσοδοι για τις κερκίδες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε τους φιλάθλους να φροντίσουν να έρθουν νωρίς στο γήπεδο. 

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Ο διαιτητής του αγώνα Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - ΑΕΛ

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. 

Ο 36χρονος ρέφερι, Θανάσης Μπουτσίκος, από την Ένωση Μακεδονίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου που θα γίνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης Α' ΔΑΚ. 

Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Χολάνης και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος επίσης της Ένωσης Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Γιάννης Τομαράς (Θράκης) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Κωτούλας από την Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Μετακομίζει στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ για προπονήσεις

«Μετακομίζει» από σήμερα η ΑΕΛ καθώς φεύγει από το προπονητήριο των Δένδρων και πάει Αλκαζάρ για δύο μήνες, όπου θα γίνονται εκεί οι προπονήσεις (πρωί) λόγω επανασποράς των γηπέδων των προπονητικών εγκαταστάσεων.

Η λαρισινή ομάδα θα προπονείται κανονικά και για αποδυτήρια λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου (αλήθεια πότε θα γίνει γνωστή η μελέτη της επισκευής του Αλκαζάρ;) θα χρησιμοποιηθούν αυτά της αίθουσας βαρέων αθλημάτων.

Η ΑΕΛ θα χρησιμοποιήσει το Αλκαζάρ για δύο μήνες μέχρι να γίνουν οι δικές της εγκαταστάσεις.

Στο μεταξύ χθες οι παίκτες είχαν ρεπό, ενώ προχθές ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης μοίραζε συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνισή τους και τη νίκη. Ήταν λιγομίλητος και χωρίς να τονίσει κάτι ιδιαίτερα.

Το ενδιαφέρον των προπονήσεων στρέφεται στους ανέτοιμους Γιόχανσον και Οικονόμου, κατά πόσο αυτή τη βδομάδα θα ξεπεράσουν τα προβλήματά τους για να είναι στη διάθεση του προπονητή με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου το ερχόμενο Σάββατο ή στη χειρότερη περίπτωση με τον ΠΟΤ Ηρακλή τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

πηγή: ΕΦ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ