Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Οι δηλώσεις των Μόρα και Γκόλια

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των Βαγγέλη Μόρα και Νίκου Γκόλια μετά την λήξη του πρώτου φιλικού παιχνιδιού που έδωσε η ΑΕΛ στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βαγγέλης Μόρας:

Στη δουλειά που χρειάζεται η ΑΕΛ στάθηκε ο Βαγγέλης Μόρας για να είναι έτοιμη η ομάδα με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League. O Λαρισαίος αμυντικός αναφέρθηκε στην έλλειψη φρεσκάδας της ομάδας λόγω των προπονήσεων και στάθηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Έτσι κι αλλιώς είμαστε δύο βδομάδες τώρα στις προπονήσεις και έλειψε η φρεσκάδα κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο και προσπαθήσαμε να βγάλουμε ότι κάναμε στις προπονήσεις.

Χρειάζεται όμως ακόμα πολύ δουλειά. Έχουμε χρόνο όμως καθώς το πρωτάθλημα ξεκινά τέλη Αυγούστου και θα καταφέρουμε να αφομοιώσουμε ότι πρέπει. Είμαστε μία νέα ομάδα, με νέα πρόσωπα κι όσο πιο γρήγορα δουλέψουμε θα είναι καλύτερο για εμάς».


Νίκος Γκόλιας:

Με νίκη ήθελε να ξεκινήσει ο Νίκος Γκόλιας στα φιλικά της προετοιμασίας της ΑΕΛ, τονίζοντας όμως πως η ομάδα έχει μεγάλη όρεξη για δουλειά για να είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Σήμερα στο πρώτο φιλικό θέλαμε να δούμε αυτά που δουλέψαμε τις πρώτες δεκαπέντε μέρες. Κάναμε αρκετά λάθη που ήταν αναμενόμενα, αλλά δείξαμε και κάποια θετικά στοιχεία.

Μας πειράζει που χάσαμε καθώς θέλαμε να ξεκινήσουμε έστω και στα φιλικά με νίκη. Υπάρχει χρόνος όμως για δουλειά με πολύ όρεξη. Ήρθαν μερικά παιδιά που θα μας βοηθήσουν και είμαι αισιόδοξος πως θα έχουμε μία καλή πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου