Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Λαμία - ΑΕΛ με φόντο την παραμονή!

Την Λαμία αντιμετωπίζει η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στο ΔΑΚ Λαμίας.

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες στην μάχη που κάνουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η Λαμία αυτή την στιγμή είναι στους 24 βαθμούς και έχει 2 παραπάνω από την ΑΕΛ που βρίσκεται στους 22.

Οι "βυσσινί" προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με αντίπαλο την Ξάνθη ενώ η Λαμία επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στην Κρήτη ενδεικτικό το σε πόσο καλό φεγγάρι βρίσκεται η ομάδα του Μάκη Χάβου.

Στην μεταξύ τους αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο στην Λάρισα η ΑΕΛ είχε ηττηθεί με 2-1 απο την Λαμία σε ένα ματς που οι βυσσινί είχαν παραταχθεί με αρκετές απουσίες.

Κοινός παρονομαστής των δύο ομάδων είναι ο Πίτι ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν με την ΑΕΛ και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου επέστρεψε στην Λαμία.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Μπέρτος, Γρομητσάρης, Γκοΐκοβιτς, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Φατιόν, Μπάλλας, Σετσέροβιτς, Ακόστα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν, Ντέλετιτς, Νούσιος, Νούνιτς και Σικάφκα.

Η αποστολή της Λαμίας:
Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Καραμάνος, Ασούμπρε και Τσούκαλος.

Προϊστορία:
Έντεκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια η Λαμία και η ΑΕΛ στην έδρα της ομάδας από την Φθιώτιδα.

Οι «βυσσινί» έχουν επικρατήσει σε τέσσερις αναμετρήσεις και έχουν χάσει επτά φορές.

Διαιτητής:
Ο Ευάγγελος Μανούχος του συνδέσμου Αργολίδας θα διευθύνει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του θα είναι ο Βασίλης Νικολακάκης και ο Μιχάλης Παπαδάκης, αμφότεροι από το Ηράκλειο, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Χαράλαμπος Σωτηριάδης από το Λασίθι.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ SPORTS HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου