Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Να μην χάσει!

Τον ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΛ σήμερα Σάββατο (16/03) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΑΕΛ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, μια νίκη που την έκανε να κοιτά με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σε αντίθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος παραμένει ακόμα σε δυσχερή θέση καθώς προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Λαμία και βρίσκεται στην 13η θέση (μπαράζ παραμονής) και στο -4 απο την ΑΕΛ.

Ουσιαστικά οι "βυσσινί" πάνε για δύο αποτελέσματα καθώς ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας διατηρεί την ίδια βαθμολογική διαφορά και υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας της ομάδας των Ιωαννίνων.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Λάρισα η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με 2-0 με γκολ των Γκόλια και Ντέλετιτς.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Μόρας, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γιακιμόφσκι, Ζίφκοβιτς, Καρανίκας, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς, Νούνιτς, Μπαργκάν, Λεοζίνιο, Μπάλλας, Ακόστα και Σικάφκα.

Στην αντίπερα όχθη ο Γιάννης Πετράκης θα ανακοινώσει στο γήπεδο λίγο πριν την έναρξη του αγωνα την αποστολή της ομάδας των Ιωαννίνων.

Προϊστορία:
Δεκαεννέα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα και η ΑΕΛ στην πόλη των Ιωαννίνων.

Η προϊστορία ευνοεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στα παιχνίδια με την ΑΕΛ όταν είναι γηπεδούχος.

Οι «κυανόλευκοι» μετρούν εννέα νίκες, οι «βυσσινί» πέντε, ενώ πέντε παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο 37χρονος ρέφερι Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τον σύνδεσμο διαιτητών Μακεδονίας  κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί παραμένουν ο Πολυχρόνης Κωστάρας από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας και ο Λάζαρος Δημητριάδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Τέταρτος θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος από την Ένωση Αργολίδας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Φαντόπουλος από την ΕΠΣ Πειραιά.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου