Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Χωρίς άγχος για το γόητρο η ΑΕΛ!

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει η ΑΕΛ στην τελευταία αναμέτρηση για φέτος καθώς έχουμε φτάσει αισίως στην 30η αγωνιστική της Super League.

Το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αφου με την νίκη της μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (0-1) η ΑΕΛ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία και για την νέα σεζόν.

Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά 2ος πίσω απο τον ΠΑΟΚ και θα μείνει εκεί ότι και αν συμβεί στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι την περασμένη αγωνιστική πριν τις διακοπές του Πάσχα επικράτησαν της Λαμίας στο ΔΑΚ Λαμίας με 3-1.

Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει εύκολα με 4-0 της ΑΕΛ στο Γ. Καραϊσκάκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι είναι αφιερωμένο στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "SAVE ΜΟΡΑΣ" ύστερα από πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Ταλέσκι, Μόρας, Γκόλιας, Μπράλιτς, Γρομητσάρης, Ζίφκοβιτς, Γιακιμόφσκι, Καρανίκας, Μπάλλας, Σεσέροβιτς, Σικάφκα, Νούσιος, Μπάμης, Χαλάτσης, Πινακάς, Ακόστα, Κούνιτς και Νούνιτς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:
Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μαρτίνης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ντίας, Γκερέρο, Χασάν και Σολδάνο.

Προϊστορία:
Τριάντα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η ΑΕΛ και ο Ολυμπιακός, στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας.

Η προϊστορία ευνοεί την ισοπαλία στα παιχνίδια της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό στη Λάρισα.

Οι «βυσσινί» μετρούν οκτώ νίκες, οι «ερυθρόλευκοι» δέκα, ενώ δώδεκα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο Ευάγγελος Μανούχος από την ΕΠΣ Αργολίδας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του Μακεδόνα ρέφερι ορίστηκαν να είναι ο Ηλίας Αλεξέας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας και ο Χρήστος Ακρίβος από την ΕΠΣ Αθηνών, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ευάγγελος Γρατσάνης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το NovaSports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου