Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Πως επέλθει η συμφωνία με τον Salomão

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Diogo Salomão (Ντιόγκο Σαλομάο) είναι πολύ κοντά στην ΑΕΛ και σύμφωνα με ρεπορτάζ έχει επέλθει προφορική συμφωνία. Πως όμως ο Αλέξης Κούγιας κατάφερε και έκανε δικό του τον 30χρονο ποδοσφαιριστή με πολύ καλό βιογραφικό;

Μεγάλο ρόλο έπαιξε ο μάνατζερ του Κώστας Ταουσάνης ο οποίος έχει πολλούς φίλους και άψογη σχέση με την ποδοσφαιρική Λάρισα.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή πριν από ενάμιση χρόνο ωστόσο αυτή δεν έγινε αποδεκτή. Ο μεγαλομέτοχος των "βυσσινί" έριξε και πάλι τα δίχτυα του φέτος με πρόταση που δεν άφησε ευχαριστημένο τον Πορτογάλο. Η περίπτωση του όμως δεν τελείωσε εκεί. Ο Αλέξης Κούγιας επανήλθε με εκ νέου πρόταση - υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΛ με τον Ντιόγκο Σαλομάο να την κάνει δεκτή.

Το βιογραφικό του εξάλλου είναι εντυπωσιακό για τα δεδομένα της ΑΕΛ η οποία προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση και να φέρει στον κάμπο έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με την σύμφωνη γνώμη του Γκόρνταν Πέτριτς.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται διακοπές με την οικογένεια του και εντός της επόμενης εβδομάδας θα έρθει στην Λάρισα για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να παρουσιαστεί.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου