Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Επιβλητική η ΑΕΛ πήρε την πρώτη της νίκη με τριάρα!


Μια ΑΕΛ αποφασισμένη από την αρχή κέρδισε σχετικά εύκολα την Ξάνθη με 3-0 και ανάγκασε την ομάδα της Θράκης στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από τρείς ισάριθμες νίκες.

Πρώτη νίκη για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Σε όλο το παιχνίδι η ΑΕΛ ήλεγχε το ματς, είχε το πάνω χέρι και δικαίως πήρε την ευρεία αυτή νίκη.

Το 1-0 ήρθε στο 37' όπου μετά από κόρνερ του Κάτσε ο Τέρκι με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς που πριν λίγες ημέρες ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2023 πέτυχε το δεύτερο τέρμα του για φέτος μετά από μια εξαιρετική πάσα του Νούνιτς.

Στο 60' η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Λισγάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μαρκάρισμα πάνω στον Κάτσε και η αριθμητική ανισορροπία έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους.

Η ΑΕΛ συνέχιζε να πιέζει και για τρίτο τέρμα το οποίο ήρθε στο 82' από τον Μανώλη Μπέρτο που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος στην θέση του Καρανίκα.

Μετά το 3-0 η ΑΕΛ έριξε ρυθμό και το παιχνίδι οδηγήθηκε προς την λήξη χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής πήρε ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης που πέρασε στο ματς στο 85' στην θέση του Κάτσε που γνώρισε την αποθέωση.

Πολλοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που εντυπωσίασαν με την απόδοση τους για τους "βυσσινί" με κορυφαίους τους Ουάρντα, Κάτσε και Σετσέροβιτς.

Με αυτή την νίκη η ΑΕΛ πάει στους 4 βαθμούς και ξεκολλάει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (75’ Φατιόν), Μόρας, Καρανίκας (62’ Μπέρτος), Σετσέροβιτς, Κάτσε (85’ Χαλκιαδάκης), Μπράλιτς, Νούνιτς, Στάνκοβιτς

Ξάνθη (Φραντσίσκο Ραμίρεζ): Μπέντο, Σάρτζεον, Λισγάρας, Κοβάσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς (61’ Μαλεζάς), Τερκί, Σόσα, Μπαριέντος (54’ Φουσέ), Καρασαλίδης, Τεσέιρα (36’ Ρενέλα), Ντιρεστάμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου