Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΑΕΛ - Λαμία (10η αγωνιστική)

Την Λαμία αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Δευτέρα (11/11) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΑΕΛ έχει την ευκαιρία σε περίπτωση νίκης να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας και να πάει στην διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Οι "βυσσινί" στην τελευταία τους αναμέτρηση επικράτησαν με 3-2 του ΟΦΗ στη Λάρισα σε ένα ματς όπου η ΑΕΛ χρειάστηκε να κάνει ακόμα μια ολική ανατροπή καθώς έχανε με 0-2.

Από την άλλη η Λαμία πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική νικώντας 1-0 την ομάδα του Βόλου εντός έδρας.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Ρίστιτς, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Γιάκος, Ζίφκοβιτς, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας και Μπέρτος.

Η αποστολή της Λαμίας:
Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Σκαρνταβέλι, Βάντερσον, Μπαχανάκ, Σάλιακας, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Ανάκογλου, Δημούτσος, Μπουλούλης, Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάνος, Ρόμανιτς.

Προϊστορία:
Δεκατρείς φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια η ΑΕΛ και η Λαμία επί λαρισινού εδάφους.

Η ΑΕΛ έχει επικρατήσει σε οκτώ αναμετρήσεις, έχει χάσει δύο φορές, ενώ τρία παιχνίδια έχουν έρθει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο 36χρονος διαιτητής Δημήτρης Καραντώνης ο οποίος ανήκει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας θα σφυρίξει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του Δημήτρη Καραντώνη, θα είναι οι Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς) ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας) και παρατηρητής ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος (Αθηνών).

Στο VAR, διαιτητής ορίστηκε ο Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς) με βοηθό το Χρήστο Τζιώτζιο (Θράκης).

Ο αγώνας ορίστηκε στις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου