Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Δεν εμφανίστηκε ποτέ και ηττήθηκε βαριά!

Η ΑΕΛ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Γ. Καραϊσκάκης και ηττήθηκε δίκαια με το βαρύ 4-1 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ορεξάτος από το 0-5 στην Τρίπολη έδειξε νωρίς τα δόντια του και προηγήθηκε στο 9' με τον Μασούρα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής δύο λεπτά αργότερα στο 11' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για το 2-0.

Το 3-0 ήρθε με σκόρερ τον Σουντανί στο 17' ο οποίος πλάσαρε από δύσκολη θέση τον Κρίστινσον.

Το 3-0 που σημειώθηκε πριν καν συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα άλλαξε στο 37' όπου ο Ελ Αραμπί ευστόχησε απο την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μόρα.

Το καταστροφικό πρώτο ημίχρονο τελείωσε και στο δεύτερο μέρος με τον ρυθμό αισθητά πεσμένο η ΑΕΛ κράτησε μπάλα και στην μοναδική ευκαιρία που σημείωσε μείωσε σε 4-1 με τον Ουάρντα να σουτάρει από μακριά και τον Σα να βλέπει την μπάλα να γλιστράει μέσα από τα χέρια του.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάποια άλλη αξιόλογη φάση ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση δυνάμεων και πήρε μια εύκολη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σουντανί (74' Μπενζιά), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί (65' Γκερέρο), Μπρούνο, Μασούρας, Τσιμίκας (82' Τοροσίδης), Μπα, Παπαδόπουλος και Γκασπάρ

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίζιτς, Μόρας (78' Φιλίποβιτς), Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Κάτσε (59' Μπάλλας), Νούνιτς (70' Πίνακας) και Στάνκοβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου