Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Δείχνει - ήδη - έτοιμη για την νέα σεζόν!

Η ΑΕΛ είναι ίσως η πιο «τακτοποιημένη» ομάδα αυτή την στιγμή στην κατηγορία και αυτό γιατί έγιναν αρκετές προσθήκες τον Ιανουάριο με σκοπό φυσικά να πλαισιώσουν την ομάδα και για την νέα σεζόν.

Το μέλλον για το φετινό πρωτάθλημα είναι αβέβαιο καθώς όλα έχουν «παγώσει» στην σκιά του Κορωνοϊού ωστόσο αν θα λέγαμε για το ποια ομάδα είναι πιο έτοιμη για την νέα σεζόν σίγουρα αυτή είναι η ΑΕΛ.

Η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση της προ ημερών είχε ενημερώσει πως μόνο 3 συμβόλαια λήγουν αυτό το καλοκαίρι. Μόρας, Μπέρτος και Μπάλλας βρίσκονται σε διαδικασία ανανέωσης με έναν αστερίσκο πάνω στον Βαγγέλη Μόρα που πρόκειται για μια «ειδική» περίπτωση.

Από εκεί και πέρα το καλοκαίρι θα αποχωρήσουν οι δανεικοί Ουάρντα, Κάτσε και Μασούρας ενώ ο Μάρκοβιτς θα παραμείνει στην ομάδα καθώς ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Όλο το υπόλοιπο ρόστερ αναμένεται να μείνει ως έχει εκτός βεβαίως αν υπάρξουν κάποιες προσθαφαιρέσεις με την σύμφωνη γνώμη του κ. Γρηγορίου.

Όσον αφορά τον Λαρισαίο τεχνικό θα βρίσκεται και την νέα χρονιά στον πάγκο της ΑΕΛ καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για 1+2 χρόνια και είναι θέμα χρόνου να ενεργοποιηθεί η οψιόν εφόσον δεν υπάρχει κάτι πιο δελεαστικό για τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου