Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Ανακοίνωση κόλαφος από την GATE 1: «Οι μέρες σου στη Λάρισα είναι μετρημένες»

Ο ασκός του αιόλου άνοιξε και πλέον δεν υπάρχει κανένας γυρισμός. Ο μοναδικός υπαίτιος για την καταστροφή της ΑΕΛ είσαι εσύ. Εσύ που δίχασες μια πόλη, εσύ που βύθισες στα χρέη έναν σύλλογο και χρησιμοποίησες το Όνομά του για να κάνεις διαφήμιση στον εαυτό σου και να πάρεις 10 λεπτά δημοσιότητας παραπάνω στο κανάλι του πρεζέμπορα που κάνεις πλάτες εδώ και 6 χρόνια. Εσύ που έδιωξες την ΑΕΛ από το παλάτι της, εσύ που έκλεισες τα πέταλα, εσύ που έκανες έναν ολόκληρο λαό να κόψει το γήπεδο. Εσύ που έκανες μια ολόκληρη πόλη να αισθάνεται ντροπή για το καμάρι της, εσύ που ξεφτιλίζεις τις χρυσές σελίδες του πιο ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου της περιφέρειας.

Η υπομονή μας μαζί σου έχει τελειώσει εδώ και χρόνια, δεν θέλουμε να επαναλαμβάνουμε ξανά τα ίδια και να αναλωνόμαστε σε λέξεις. Με την παρουσία και τις πράξεις μας στο δρόμο και έξω από το γήπεδο καθ'όλη τη φετινή χρονιά σου έχουμε δείξει πως είσαι ανεπιθύμητος. Ακόμα και να μην υποβιβαζόταν η ΑΕΛ αυτό δεν θα άλλαζε σε καμία περίπτωση, δεν σε γουστάρουμε και στο έχουμε δείξει. Το όνομα σου έχει συνδυαστεί και επίσημα με τα πιο σκοτεινά χρόνια της ΑΕΛ. Δεν ζητάμε απλώς να φύγεις από την Ομάδα μας και να παραδώσεις τις μετοχές σου, απαιτούμε να ξεκουμπιστείς από τη Λάρισα και να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου ποτέ εδώ πέρα. Ο ασκός του αιόλου δεν έχει ανοίξει μόνο για σένα, άνοιξε επίσης και για πολλούς ξεχασμένους τύπους που δηλώνουν δημοσιογράφοι, όπως και για τη φυλλάδα που σου κάνει αβάντες. Όλοι όσοι σε στήριξαν και σε στηρίζουν ακόμα είναι συνυπεύθυνοι και αντιμετωπίζονται ως εχθροί της ΑΕΛ. Ο κόσμος της ΑΕΛ έχει αποδείξει ότι ενωμένος μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Είτε πρόκειται για τα μπλόκα του '88 είτε για τα συλλαλητήρια και τις υπογραφές που κατέληξαν στο χτίσιμο του πιο σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Ελλάδα.

Δεν έχουμε να πούμε τίποτα περισσότερο, τα έχουμε πει σε προηγούμενες ανακοινώσεις, αλλά το πιο βασικό είναι ότι πλέον έχουν καταλάβει όλοι τι καραγκιόζης είσαι. Ο μεγαλύτερος ρουφιάνος της χώρας, ο άνθρωπος που θα υπερασπιζόταν ακόμα και τους βιαστές των παιδιών του. Αυτός που μιλάει για εμπόρους ναρκωτικών και την ίδια ώρα έχει υπερασπιστεί νομικά όποιο σκουπίδι έχει βρεθεί στο προσκήνιο την τελευταία 15ετία. Κάθε Αύγουστο έταζες εξόδους στην Ευρώπη και κύπελλα και κάθε Απρίλιο η ΑΕΛ έπαιζε την κατηγορία. Ο μεγαλύτερος ψεύτης που πέρασε από την πόλη μας, το άτομο που έχει κόμπλεξ για τους Λαρισαίους και τους αποκαλεί χωριάτες και βλάχους γιατί από την πρώτη μέρα αποτελεί ξένο σώμα σε αυτή την πόλη. Εμείς οι χωριάτες όμως τώρα θα σε διώξουμε με το ζόρι, γιατί με το καλό δεν ήθελες να φύγεις. Όλη η πόλη μας βρίσκεται ενωμένη εναντίον σου, σε ευχαριστούμε ειλικρινά γιατί το μίσος για το πρόσωπό σου κατάφερε να μας ενώσει με βασικό γνώμονα το καλό της ΑΕΛ και φυσικά την ελευθερία της από το καθεστώς που τη βασανίζει εδώ και 6 χρόνια.

Οι πατεράδες μας μεγάλωσαν στα τσιμέντα του Αλκαζάρ με το ψαλιδάκι του Μητσιμπόνα, τα ευρωπαϊκά ματς, τους τελικούς κυπέλλου της δεκαετίας του '80, τα πέτρινα χρόνια από τα τέλη του '90. Εμείς μεγαλώσαμε με την κούρσα του Αντσουέ, την είσοδο της βασίλισσας στο παλάτι της και μετά ξανά την περιπλάνηση σε όλα τα χωριά της Ελλάδας. Το να είσαι οπαδός της ΑΕΛ περιλαμβάνει πολύ μεγάλες στιγμές, αλλά και δυστυχώς αρκετές λύπες. Είναι δεδομένο ότι ο λαός αυτής της Ομάδας γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνουν οι δύσκολες μέρες της ιστορίας της, καθώς και τι είναι πιθανό να ακολουθήσει με την αποχώρηση του μιάσματος που όπου πηγαίνει δημιουργεί μόνο χρέη και συντρίμμια. Είμαστε μαθημένοι στα ζόρια και δεν μας τρομάζει καθόλου το μέλλον, παρά μόνο το παρόν. Η ΑΕΛ που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια δεν μας θυμίζει σε τίποτα την Ομάδα που μας μεγάλωσε. Στον πόλεμο που έχουμε ξεκινήσει από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε η ΘΥΡΑ 1 ζητάμε τη στήριξη όλου του λαού της βασίλισσας. Όλοι μαζί θα τον διώξουμε και θα χτίσουμε ένα υγιές μέλλον για την ΑΕΛ. Οι μέρες σου στη Λάρισα είναι μετρημένες. Δεν θα μπορείς να κυκλοφορείς στην πόλη μας, δεν θα μπορείς να πουλάς το σταριλίκι σου, δεν θα μπορείς να παίξεις άλλο με το όνομα της μεγαλύτερης καψούρας μας.

Υ.Γ 1: Δεν ξεχνάμε καθόλου όσους ξεπλένουν το σκουπίδι αυτό ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν ανεβάσει ούτε μια ανακοίνωσή μας και σίγουρα δεν θα συγχωρήσουμε κανέναν όταν έρθει η ώρα του απολογισμού των τελευταίων χρόνων και όλοι θα κληθούν να δώσουν τις εξηγήσεις τους.

Υ.Γ 2: Στηρίζουμε απόλυτα το γυναικείο τμήμα της ΑΕΛ, καθώς και τον αγώνα που έχει κάνει η Ερασιτεχνική για να χτιστεί η φανταστική φετινή ομάδα. Ζητάμε από όλο τον κόσμο της Ομάδας να στηρίξει έμπρακτα αυτή την προσπάθεια με την αγορά του v-ticket από την ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ έναντι 2€.

Υ.Γ 3: Οι κατηγορίες κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα δικαστήρια. Όταν πουλάς μαθήματα ιστορίας φρόντισε να ξέρεις τι έχει περάσει αυτή η Ομάδα από την παράγκα που εκπροσωπείς. Δεν έχεις ιδέα τι είναι η ΑΕΛ ρε βλάκα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΤΩΡΑ

ΘΥΡΑ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου