Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Δουλειά και χαμηλοί τόνοι στην ΑΕΛ

Τα θετικά στοιχεία που έδειξε η ΑΕΛ στο φιλικό παιχνίδι με τον Αετό Μακρυχωρίου ικανοποίησαν όλους αυτούς που καθημερινά προσπαθούν για να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα στις επίσημες υποχρεώσεις της, αλλά από χθες έπεσαν οι τόνοι και συνεχίζεται η σκληρή δουλειά.

Στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος με τους συνεργάτες του δεν αφήνουν τίποτα να περάσει απαρατήρητο και παράλληλα, κρίνουν τον βαθμό στον οποίο αφομοιώνουν οι παίκτες αυτά που θέλουν να περάσουν οι ίδιοι μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια.

Σήμερα οι «βυσσινί» θα δώσουν το 5ο φετινό φιλικό παιχνίδι τους στην Πτολεμαΐδα (18:00), με αντίπαλο τον Εορδαϊκό, ομάδα Α’ τοπικής κατηγορίας και πιθανότατα ο τεχνικός της ΑΕΛ θα δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν στα φιλικά.

Από αγωνιστικής πλευράς, την πρώτη του προπόνηση έκανε ο νεοαποκτηθείς Γαρουφαλιάς, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο τραυματίας Γκραόυρ και ο Γιακιμόφσκι, που έχει ένα χτύπημα στο γόνατο από το φιλικό παιχνίδι στο Μακρυχώρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου