Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Επικράτησε και της Νίκης Βόλου η ΑΕΛ, το απόλυτο ο Γκουτσίδης!

Ακόμα μια νίκη, την τρίτη στην σειρά πανηγύρισε η ΑΕΛ που επικράτησε με 1-0 της Νίκης Βόλου στο Αλκαζάρ για την 14η αγωνιστική της Super League 2.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τα πολλά φάουλ που υπήρξαν εκατέρωθεν αλλά και τις αρκετές ευκαιρίες που σπατάλησαν και οι δύο ομάδες. Ο αγώνας δεν ήταν μονότονος, είχε ενδιαφέρον και ένταση μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Το γκολ για την ΑΕΛ ήρθε στο 45' με σουτ του Δημήτρη Μαυριά και την κακή αντίδραση από τον Βλαντιμίρ Μπάγιτς.

Νωρίτερα στο 25' η Νίκη Βόλου και συγκεκριμένα ο Ροχανο νικήθηκε από τον Θεοδωρόπουλο από τα έντεκα βήματα με τον πορτιέρο της ΑΕΛ να του λέει «όχι» στην εκτέλεση πέναλτι.

Οι «βυσσινί» που είχαν και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Γκοτζαμανίδη κράτησαν μέχρι το τέλος το 1-0 που φέρνει την ΑΕΛ στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς και στο -2 από την Βέροια έχοντας ωστόσο ματς περισσότερο από Ξάνθη και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη στον πάγκο της ομάδας σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Έλληνα τεχνικό να έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική αρχή.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαϊδανός (24' Παπαγεωργίου Κ.) Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Μαυριάς (76′ Γλυνός), Όγκμποε, Γιάκος (86' Ραμίρεζ), Ακούνια.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τσιμπούκας (54′ Βλαχομήτρος), Ανδρέου, Αλιατίδης (66′ Γρομητσάρης), Πάνος, Κάσσος, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Μέτσε (54′ Βασιλείου), Γκαρσία, Ροχάνο (54′ Τζιώρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου