Σάββατο 29 Απριλίου 2023

"Τρελή" ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο που δεν ευνοεί κανέναν!

Ισοπαλία που στην ουσία δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς κανενός, γνώρισαν ΠΟΤ Ηρακλής και ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο σε ένα παιχνίδι με τρομερό φινάλε ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες που ανέκαθεν οι θέσεις τους είναι στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Από την αρχή του αγώνα δεν έλλειψε το πάθος και η ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με την ΑΕΛ πρακτικά να ήταν εκείνη που ήθελε περισσότερο το τρίποντο στην προσπάθεια που δίνει να κρατηθεί κοντά στον Πανσερραϊκό αλλά και με τον Ηρακλή να κυνηγά την καλύτερη δυνατή βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα. 

Το παιχνίδι είχε στο σύνολο του τέσσερα δοκάρια εκ των οποίων τρία για την ΑΕΛ με Νίνο, Πεντρόσο και Τσιριγώτη.

Το 1-0 για τον Ηρακλή ήρθε από τον Τομάς στο 59' ύστερα από φάση διαρκείας στην άμυνα των "βυσσινί".

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης θέλοντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και να γίνει η ΑΕΛ πιο απειλητική όντας πίσω στο σκορ πέρασε τον Τσιριγώτη στο πλάι του Ογκμπόε ενώ φρεσκαρε την μεσαία γραμμή και το αριστερό άκρο της άμυνας αποσύροντας Κώστα Παπαγεωργίου και Καλουτσικίδη και περνώντας στο ματς τον Θωμαϊδη και τον Μαϊδανό.

Το 1-1 για την ΑΕΛ ήρθε στο 80' με σουτ του Τσιριγώτη από την μικρή περιοχή δίνοντας ελπίδες ανατροπής στους "Θεσσαλούς". Η εξέλιξη του αγώνα ήταν απλά συναρπαστική με τον πρώην φορ της ΑΕΛ, Κριστιάν Κούστα να χάνει 7 ευκαιρίες στο τελευταίο 10λεπτο για την ομάδα του και με την ΑΕΛ να αδυνατεί να κάνει το 1-2 όταν από γύρισμα του Τσιριγώτη ο Πεντρόσο δεν μπόρεσε να σουτάρει προς την εστία.

Από την ισοφάριση της ΑΕΛ μέχρι και την λήξη του αγώνα, ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός με την μπάλα να πηγαίνει συνεχώς πάνω - κάτω χωρίς ωστόσο καμία ομάδα να καταφέρει να σκοράρει και να πάρει το παιχνίδι.

Το τελικό 1-1 δεν αφήνει ευχαριστημένη την ΑΕΛ όπου ομολογουμένως είχε στόχο μόνο την νίκη, ωστόσο οι "βυσσινί" έχουν μπροστά τους το ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη (03/05 - 15:15) στο Στάδιο Αλκαζάρ. 

Οι συνθέσεις:

ΠΟΤ Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Χειρίτραντας (54′ Κούστα), Άλεξιτς (78′ Κοκκόρης), Τόμας, Κωστούλας, Βιτλής, Γιουμπιτάνα (83′ Κουντουριώτης), Νταμιάν Σίλβα, Πατράλης.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (65′ Μαϊδανός), Αθ. Παπαγεωργίου, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας (90′ Αντράντα), Νίνο (73′ Μαυριάς), Κ. Παπαγεωργίου (65′ Θωμαΐδης), Πεντρόσο, Νικολιάς (65′ Τσιριγώτης), Ογκμπόε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου