Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Γκουτσίδης: "Κλωτσήσαμε μια ευκαιρία να πάρουμε το διπλό"

Μία μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΛ να φύγει με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη, πέταξαν οι «βυσσινί» σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, στο 1-1 κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή.

Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας στάθηκε στην εικόνα των παικτών του, σημειώνοντας πως έμεινε απογοητευμένος στο τέλος από την αντίδραση που έβγαλε η ΑΕΛ μετά την ισοφάριση τη στιγμή που θα μπορούσε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Αναλυτικά: «Είχαμε ένα πλάνο γι’ αυτό το παιχνίδι, να προσέξουμε την άμυνά μας και σιγά-σιγά να βρούμε τα πατήματά μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε στο επιθετικό κομμάτι.

Απέναντι είχαμε μία ομάδα που μεσοεπιθετικά είναι η καλύτερη στην κατηγορία και πραγματικά το πλάνο μας στο πρώτο ημίχρονο αν εξαιρέσουμε κάποιες ολιγωρίες λειτούργησε. Κάναμε και την ευκαιρία με το δοκάρι του Νίνο, αλλά και ένα σουτ του Κώστα Παπαγεωργίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο από μία ολιγωρία δεχθήκαμε ένα γκολ αλλά αντιδράσαμε. Αλλάξαμε πράγματα, κάναμε τρεις αλλαγές και ο σχηματισμός έγινε 4-4-2. Είδαμε ότι η ομάδα πατούσε καλύτερα. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, είχαμε δύο δοκάρια και στο τέλος καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Εκεί έδειχνε η ομάδα πως πατά καλύτερα, ενώ υπήρχε χρόνος για να πάρουμε και το διπλό. Από εκεί και έπειτα μας έπιασε μια τρέλα κι αυτό που με στεναχωρεί είναι πως παίξαμε ανορθόδοξα με μεγάλο ρίσκο, την στιγμή που ο αντίπαλος μας δεν πατούσε καλά στο γήπεδο.

Αν είχαμε ηρεμία και παίζαμε σαν ομάδα μέχρι το ενενήντα, πιστεύω πως θα κάναμε την ανατροπή και θα μπορούσαμε κερδίσουμε το παιχνίδι. Κλωτσήσαμε μία ευκαιρία να πάρουμε ένα διπλό κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου