Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Πηλαδάκης: "Μιλάω με την διοίκηση της ομάδας"

Το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα είχαμε ταυτόχρονη άφιξη του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κωστή Πηλαδάκη, και του πρώην τεχνικού, Γιώργου Δώνη, που συνυπήρξαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τη λαρισινή ομάδα το 2007.

«Δε νομίζουμε ότι η άφιξη στη Λάρισα συνδέεται μόνο με το τουρνουά Padel που γίνεται στο Olympic Park» ήταν τα πρώτα λόγια που είχαμε με τον πρώην πρόεδρο και ιδιοκτήτη του AEL FC Arena, Κωστή Πηλαδάκη, σε συζήτηση που είχαμε μαζί του.

Η απάντησή του μας ξάφνιασε: «Ήρθα και πριν δεκαπέντε μέρες. Ναι είχα, και τώρα, πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις».

Σχετικά με την κοινή άφιξη με τον Γιώργο Δώνη, το αντιμετώπισε με χιούμορ: «Μιλάμε με τον Γιώργο, αλλά του είπα να γίνει αυτός πρόεδρος και εγώ προπονητής… (σ.σ. γέλια)».

Για το AEL FC Arena ανέφερε τα εξής: «H αθλητική εγκατάσταση πιθανόν να πάρει άλλη μορφή, αλλά χωρίς να είναι κάτι ανακοινώσιμο, γιατί δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Αυτήν τη στιγμή ετοιμάζονται καλοκαιρινές εκδηλώσεις και ένα μεγάλο γεγονός που νομίζω θα απασχολήσει όλη την Ελλάδα».

Σχετικά με τη συνεργασία του με την ΑΕΛ: «Δεν το κρύβω ότι βλέπω από ελληνικό πρωτάθλημα μόνο την ΑΕΛ. Μιλάω με τη διοίκηση της ομάδας, αλλά δε θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο. Άλλωστε, πάντα, συζητούσα με τις διοικήσεις της ΠΑΕ, αλλά και του ερασιτέχνη…».

Για τις συναντήσεις που έκανε δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο. Το σίγουρο είναι ότι συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Λάμπρο Ιωακείμ.
Περισσότερα θα πει σε μια συνέντευξη που θα δώσει μέχρι τέλη του μήνα…

Πηγή: eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου