Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Ανακοίνωση - απάντηση: Την ΑΕΛ θα συνεχίζετε να την βλέπετε!

Γράφει το ΑΕΛ Crimson News...

Δεν συνηθίζουμε να απαντάμε σε διάφορα δημοσιεύματα που κατά καιρούς διαβάζουμε όλα αυτά τα χρόνια, είτε αυτά προέρχονται από την Νότια Ελλάδα, είτε από την Κεντρική, είτε από την Βόρεια.

Καμία φορά η σιωπή μπορεί να είναι όντως χρυσός αλλά ορισμένες φορές κάποιοι το θεωρούν αδυναμία και πιστεύουν πως η ΑΕΛ και οι φίλαθλοι της ομάδας στην Λάρισα αλλά και σε όλη την Ελλάδα θα παίζουν τον ρόλο του κομπάρσου σε ένα όμορφο θέατρο που παίζεται τις τελευταίες ημέρες στην Θεσσαλονίκη.

Αφορμή φυσικά ήταν η ανάληψη της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής - Φούρνοι Βενέτη από τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, τον άνθρωπο που το 2015 όντας ιδιοκτήτης του Απόλλων Σμύρνης ευελπιστούσε να ανέβει κατηγορία με την ΑΕΛ τότε να του χαλάει τα σχέδια.

Δεν μας φταίει συγκεκριμένα όμως αυτός ο άνθρωπος. Επιχειρηματίας είναι και παράγοντας του ποδοσφαίρου, σαφώς και θα κάνει διθυραμβικές δηλώσεις στην πρώτη του συνέντευξη τύπου όχι όμως μιλώντας υποτιμητικά για τις ομάδες της Επαρχίας και μάλιστα να αναφέρει ότι ο Ηρακλής είναι η 6η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

Τέτοιο ποδόσφαιρο θέλετε, να βγάλετε εκτός την επαρχία και να παίζουν μπάλα στην μεγάλη κατηγορία οι συνοικίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και φυσικά οι ομάδες "δορυφόροι" που θα σας κάνουν τα χατίρια, αλλά η επαρχία είναι εδώ και η ΑΕΛ μπροστάρισσα με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και δύο κυπέλλων. Αλήθεια, ακόμα περιμένουμε το σκεπτικό του κ. Μονεμβασιώτη όταν εκστόμισε ότι ο Ηρακλής είναι στο Top 6.

Εν κατακλείδι, όλα θα κριθούν στο γήπεδο (ελπίζουμε), εμείς χαιρόμαστε που θα έχουμε και φέτος ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά μην μας κουνάτε και πολύ το δάχτυλο (προς διάφορα σαιτ) γιατί την ΑΕΛ έχετε μπροστά σας και τους χιλιάδες φιλάθλους της αποδεδειγμένα. 

Είστε ενθουσιαμένοι με τον ερχομό ενός νέου ιδιοκτήτη, το περάσαμε και εμείς δυο χρόνια πριν αλλά ως εκεί, την ΑΕΛ την είδατε πολύ καλά στο παρελθόν, θα την ξανά δείτε και φέτος και θα την βλέπετε συνεχώς. 

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, καλό πρωτάθλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου