Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ρεπορτάζ από την Συνέντευξη Τύπου

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ από την συνέντευξη του Αλέξη Κούγια υπάρχουν ακόμα κάποιες ειδήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον!
 Όπως δήλωσε ο ίδιος, ο Νίκος Γκόλιας δέχθηκε την πρόταση της επέκτασης του συμβολαίου του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Επίσης, πρόθεση για να ανανεώσει την συνεργασία με τον Ντέλετιτς έχει η διοίκηση της ΠΑΕ ωστόσο ο μάνατζερ του είναι πεπεισμένος πως θα φέρει πρόταση από ομάδα της Τουρκίας.
Επιπρόσθετα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ είπε πως στόχος είναι η διατήρηση ενός κορμού τα επόμενα χρόνια αναφέροντας τα συμβόλαια με μακρά διάρκεια που έχει πλέον η ΑΕΛ όπως ο Αναστασόπουλος για 4 χρόνια,ο Μασούρας που έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης για αρκετά χρόνια κτλ.
Τέλος, ανέφερε ο έμπειρος ποινικολόγος πως έχει κλεισμένους ποδοσφαιριστές που θα ανακοινωθούν μόλις τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες που αγωνίζονται(δεξιά πλευρά, επιθετικός). Σε συζητήσεις  με μεγάλο όνομα για την θέση 8-10 βρίσκεται ο ίδιος προκειμένου όπως δήλωσε να κάνει την υπέρβαση και είναι επιπέδου Σέρμπαν! Τόνισε πως οι προσφυγές που έχει να αντιμετωπίσει η ΑΕΛ είναι οι γνωστές Γιοβάνοβιτς, Κρίζμαν, Μλαντένοβιτς ίσως του Λεοζίνιο ενώ οι υπόλοιποι είναι κανονικά πληρωμένοι εκτός του Φατιόν. Έδρα της ομάδας θα είναι το AEL FC ARENA   με οποιοδήποτε κόστος αφού είναι αδύνατον να αγωνιστεί η ομάδα στο Αλκαζάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου