Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Υπογράφει ο Κάσσος!

Οι Ναζλίδης και Κάσσος φαίνεται πως γράφουν αντίστροφα δρομολόγια καθώς τους δύο παίκτες τους συνδέουν αυτό το καλοκαίρι η ΑΕΛ και ο Άρης.

Όλα δειχνουν πως οι «βυσσινί» τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή του Άρη, Πασχάλη Κάσσο, με τον 26χρονο υψηλόσωμο εξτρέμ να υπογράφει μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στη Football League.

O Κάσσος έχει γεννηθεί στις 5/12/1992 στον Βώλακα Δράμας και ξεκίνησε την καριέρα του στην Προσοτσάνη, στην συνέχεια αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Δόξα Δράμας έχοντας γεμάτες χρονιές (21 και 24 συμμετοχές), παίρνοντας μεταγραφή για τον Ηρακλή. Στον «γηραιό» την πρώτη χρονιά έπαιξε 21 παιχνίδια σκοράροντας 4 γκολ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο στην Super League, εκεί που ωστόσο είχε 2 συμμετοχές.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλωνας Σμύρνης όπου με 18 συμμετοχές και 2 τέρματα βοήθησε τους «κυανόλευκους» να ανέβουν στα… μεγάλα σαλόνια, ενώ φέτος έπαιξε στον Άρη έχοντας 22 αγώνες και 3 γκολ, βοηθώντας και τους… κίτρινους να επιστρέψουν στην Super League.

Μετρά τρεις ανόδους και έρχεται στην ΑΕΛ προκειμένου να σταθεροποιηθεί στην μεγάλη κατηγορία παίρνοντας θέση στα «φτερά» της επίθεσης.

Από την άλλη τον αντίστροφο δρομολόγιο αναμένεται να καταγράψει ο Θωμάς Ναζλίδης που βρίσκεται ένα βήμα πριν την υπογραφή του στον Άρη.

Τέλος, αρκετά είχαν ακουστεί και για την περίπτωση Ασίγκμπα ωστόσο φαίνεται πως απομακρύνεται από τους «βυσσινί» ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Η ΑΕΛ έχει ήδη κλείσει δύο ποδοσφαιριστές, τους Νίκο Καρανίκα και Νίκο Αναστασόπουλο και θέλει να «κλειδώσει» γρήγορα με τις μεταγραφές με σκοπό ο Σωτήρης Αντωνίου να έχει την πλειοψηφία του ρόστερ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου