Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Κούγιας: " 1 εκατομμύριο και δύο παίκτες του Ολυμπιακού για τον Μασούρα"

Ο Αλέξης Κούγιας εκθείασε για μία ακόμη φορά τον Γιάννη Μασούρα, αποκαλύπτοντας ποια ακριβώς ανταλλάγματα ζήτησε από τον Ολυμπιακό για την παραχώρησή του.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ στο «Φως των σπορ»:

Για το θέμα Μασούρα: «Έγινε επαφή με τον Ολυμπιακό, χωρίς να ολοκληρωθεί ακόμα. Πιθανώς ο Ολυμπιακός έχει άλλες προτεραιότητες. Ελπίζω να μην κάνει το ίδιο σφάλμα προηγούμενων ετών, όπου δαπάνησε τεράστια ποσά για αργούς παίκτες. Πολλά εκατομμύρια ευρώ για παίκτες τύπου Ένχελς, Βούκοβιτς, Ζιλέ, Οφόε, μην τους λέω τώρα όλους. Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι φέτος έχει ξεκινήσει τις μεταγραφές, κυνηγώντας γρήγορους παίκτες».

Για τα λεφτά που ζήτησε για Μασούρα: «Ένα εκατομμύριο ευρώ, το 10% σε περίπτωση μεταπώλησης και παίκτες ως ελεύθερους, ο ένας από την Κ-19 του Ολυμπιακού και ο άλλος ο Μανθάτης. Ο Μανθάτης μου αρέσει. Θεωρώ τον Μασούρα ως το μεγαλύτερο ταλέντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τέτοια ταχύτητα δεν βρίσκεις να παίζει όλη την πλευρά, ενώ έχει παίξει και αριστερά μπροστά με τον Παναθηναϊκό και αλάλιασε τον Κουλιμπάλι. Παίκτης που παίζει σε τέσσερις θέσεις, Μπακ και εξτρέμ με ασίστ και με γκολ. Εγώ θα ήθελα ο παίκτης να μείνει στην Ελλάδα, αλλά δεν βιαζόμαστε αν δεν πάρουμε τα λεφτά που τον κοστολογούμε, του ανανέωσα το συμβόλαιο με διπλάσιες απολαβές. Αν παίξει άλλον έναν χρόνο σε εμάς, την επόμενη σεζόν θα πουληθεί ακόμα ακριβότερα σε καλή ευρωπαϊκή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου