Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Ήττα από τον ΟΦΗ για την ΑΕΛ

Την ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ γνώρισε η ΑΕΛ στο Καρπενήσι στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας της.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε το ματς με δύο καλές στιγμές. Στο 3′ και στο 6′. Στην πρώτη το σουτ του Φρίουι πέρασε ψηλά άουτ. Στην δεύτερη το σουτ του Καρανικά μπλόκαρε ο Σωτηρίου.

Ο Λαρισαίος μπακ της ΑΕΛ είχε μία ακόμη στιγμή στο 15′. Εκτέλεσε ο Φρίουι το κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Καρανίκα, που έπιασε ένα σουτ αλλά ο Σωτηρίου μπλόκαρε.

Ο ΟΦΗ απείλησε πρώτη φορά στο 19′ όταν και άρχισε να ισορροπεί στο ματς. Η εκτέλεση φάουλ από τον Θανάση Ντίνα, όμως έφυγε μόλις άουτ. Ένα σουτ Μεγιάδο για τον ΟΦΗ, το μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος στο 27′.

Οι Κρητικοί είχαν ευκαιρία σε σουτ του Σάσι το οποίο εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ στο 38ο λεπτό.

Πριν κλείσει το ημίχρονο και γίνουν οι πολλές αλλαγές από τις δύο πλευρές, ο Ντέλετιτς έκανε τη σέντρα για την ΑΕΛ και ο Πέτροβικ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ στο 43ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τον ΟΦΗ όταν το σουτ του Μπολάκη πέρασε  άουτ.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημειώθηκε στο 59′. Ο Νέιρα με πάσα έβγαλε μόνο του τον Κοροβέση, με τον τελευταίο να πλασάρει και να ανοίγει το σκορ για τον ΟΦΗ για το 1-0.

Οι Κρητικοί είχαν μία ευκαιρία στο 66′ όταν μετά από σέντρα του Κουτσιανικούλη από τα αριστερά, η μπάλα κατευθύνθηκε προς τον Κοροβέση που σούταρε άστοχα.

Ένα σουτ του Κυριακίδη, μπλοκάρε ο Σουλούκος στο 72ο λεπτό, ενώ η ΑΕΛ στο 82′ ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα του Μπολάκη στον Κάσσο.

Το ματς έκλεισε με δύο ευκαιρίες. Στο 90′ η κεφαλιά του Κάσου η μπάλα πέρασε άουτ.

Ενώ μεγάλη ευκαιρία ήταν στις καθυστερήσεις όταν από το ύψος του πέναλτι ο Κάσσος δεν μπόρεσε με απευθείας βολέ να νικήσει τον Στρέζο μετά τη σέντρα του Πινακά.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Δημήτρης Κουρλός από την Ένωση Ευρυτανίας, με βοηθούς τους Μιλτιάδη Ελ Ταχάν και Σπύρο Μπύρο από την ίδια Ένωση.

ΑΕΛ (Σ. Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος (63′ Σουλούκος), Καρανίκας (68′ Πινακάς), Ζίζιτς (85′ Μπάμης), Μόρας (46′ Γκόλιας), Γκόϊκοβιτς (46′ Γρομητσάρης), Χούμπτσεβ (46′ Κασάδο), Φατιόν (75′ Χαλάτσης), Πέτροβικ (61′ Κάσσος), Μιλοσάβλιεβιτς (46′ Μπάλλας), Ντέλετιτς (61′ Παπαφώτης), Φρίουι (46′ Σαχίτι)

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): α’ ημίχρονο: Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Μεγιάδο, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Βουό

β’ ημίχρονο: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Φαζός, Μπολάκης, Κοροβέσης (78′ Νοικοκυράκης), Παπάζογλου, Παπαστεριανός, Οικονόμου (82′ Κοντογιάννης), Κυριακίδης, Νέιρα, Κουτσιανικούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου