Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ

Ήττα με 2-1 γνώρισε η ΑΕΛ απέναντι στον ΠΑΟΚ στον αγώνα που έκλεισε το σημερινό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΛ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αμύνθηκε και είχε την ευτυχία να προηγηθεί στην πρώτη και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε στο ματς με σέντρα του Καρανίκα απο τα δεξιά και κεφάλια του Νούνιτς στο 37' που έφτασε τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Πρίγιοβιτς ανατρέπεται από τον Καρανίκα και κερδίζει πέναλτι με τον Έλληνα δεξιό μπακ να βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται. Ο Σέρβος επιθετικός νίκησε τον Κρίστινσον και έφερε το ματς στα ίσια με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 1-1.

Το ίδιο σκηνικό υπήρξε και στο δεύτερο μέρος με την ΑΕΛ να συνεχίζει να παίζει αμυντικά όντας φυσικά με 10 παίκτες. Ο ΠΑΟΚ πατούσε περιοχή χωρίς αποτελέσμα μέχρι το 69' όπου ο Σάκχοφ έβγαλε σύρτη σέντρα στον Άκπομ με τον τελευταίο να σημειώνει την ανατροπή με κοντινή προβολή.

Η ΑΕΛ έμεινε στους 14 βαθμούς και την ερχόμενη Κυριακή (16/12, 17:15) φιλοξενεί την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλακης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ (66′ Σάκχοφ), Μαουρίτσιο, Λημνιός (69′ Ζαμπά), Ελ Καντουρί (66′ Ακπόμ), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Ακόστα (86′ Πίτι), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (46′ Γκόλιας), Νούνιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου