Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Στο στόχαστρο της ΑΕΛ ο Valeri Bojinov

Ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο γίνεται στην ΑΕΛ πολύ ντόρος τα τελευταία εικοσιτετράωρα και τον έχει «φωτογραφήσει» και ο Αλέξης Κούγιας δεν είναι άλλος από τον διεθνή στράικερ Valeri Bojinov.

Ο Valeri Bojinov έχει ένα τρομερό βιογραφικό σαν ποδοσφαιριστής αφού έχει περάσει μέχρι τώρα από μεγάλα κλαμπ και πρωταθλήματα της Ευρώπης, αφήνοντας παντού το "στίγμα" του δεινού σκόρερ!


Ο Valeri έχει γεννηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 1986 (ηλικία 32 ετών) στην πόλη Γκόρνα Οριαχόβιτσα της Βουλγαρίας, έχει ύψος 1,79 μ. και βάρος 78 kg.

Η τρέχουσα ομάδα του, είναι η POFC Botev Vratsa όπου φοράει την φανέλα με το νούμερο "86".

Είναι 45 φορές διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας και αποτελεί ένα μεγάλο όνομα στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για όσους γνωρίζουν.

Είναι μια τεράστια μεταγραφή για την ΑΕΛ αν ολοκληρωθεί με το καλό και μία από τις μεγαλύτερες της σύγχρονης ιστορίας της.

Ο Valeri Bojinov είναι ένας καθαρόααιμος επιθετικός περιοχής, με δεινότητα στο σκοράρισμα αλλά μοιράζει και παιχνίδι.

Έχει πολλές παραστάσεις σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Γιουβέντους, η Φιορεντίνα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Παρτιζάν, η Πάρμα και άλλες...

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, είναι αρκετά κοντά στο να αποσπάσει την υπογραφή του, πέραν της προφορικής συμφωνίας που υπάρχει και μόλις αυτήν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς, όχι μόνον για τα ελληνικά αλλά και τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου