Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Ισόπαλο 1-1 το φιλικό με την ΑΕΛ να κλέβει τις εντυπώσεις!

Με σκορ 1-1 έληξε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο.

Η ΑΕΛ παίζοντας πολύ καλά, είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής της μπάλας (70%-30%) ωστόσο δεν έκανε τις ευκαιρίες που θα έπρεπε στην εστία του Πανιωνίου.

Παρόλα αυτά, η εικόνα των "βυσσινί" συνολικά στο παιχνίδι ήταν καλή με τους Στάνκοβιτς, Φιλίποβιτς και Νούσιο να ξεχωρίζουν ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες κινήθηκαν σε καλά αγωνιστικά πλαίσια.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Γκόρνταν Πέτριτς δοκίμασε στο πρώτο ημίχρονο το σύστημα 3-5-2 ξεκινώντας με τους: Κρίστινσον, Μόρας, Γκόλιας, Μπράλιτς, Καρανίκας, Ζίφκοβιτς, Χαλάτσης, Νούσιος, Μιλοσάβλιεβιτς, Σικάφκα, Σετσέροβιτς.

Στην επανάληψη ο Πέτριτς το άλλαξε σε 4-3-3 παίζοντας με τους: Ρίστιτς, Μίτσελ, Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Φατιόν, Γιάκος, Νούνιτς, Φιλίποβιτς, Πινακάς, Ζίζιτς, Μιχαήλ.

Για τον Πανιώνιο ξεκίνησαν: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μίκο, Κόρμπος, Άρτσε, Γλυνός, Δούμτσιος, Τσιλούλης, Κούρντι

Στο 9΄ λεπτό ο Δούμτσιος πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή ύστερα από σέντρα του Άρτσε, κάνοντας το 1-0.

Στο 19΄ ο Κούρντι πλησίασε απειλητικά την περιοχή της ΑΕΛ έκανε το σουτ η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 22΄ ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπράλιτς ζήτησε πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής δεν έδειξε τίποτα και έδειξε συνέχεια στο ματς.

Ο Χαλάτσης στο 32΄ επιχείρησε το σουτ από μακριά ωστόσο η μπάλα έφυγε μακριά.

Στο 48΄ ο Φιλίποβιτς έκανε σέντρα σουτ από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Πανιωνίου.

Στο 71΄ ο Στάνκοβιτς με εντυπωσιακό αριστερό βολ πλανέ έστειλε την μπάλα, ...συστημένα στα δίχτυα ύστερα από πάσα του Νούνιτς κάνοντας το 1-1.

Στο 81΄ο Φατιόν έξω από την περιοχή έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μαλέρμπ.

Στο 83΄ ο Φιλίποβιτς βρήκε "στρωμένη" την μπάλα σούταρε αλλά ο Μαλέρμπ έπεσε στην γωνία και μπλόκαρε δύσκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου