Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Τα συμπεράσματα από την προετοιμασία της ΑΕΛ - ΑΕΛ Crimson News

Η αποστολή της ΑΕΛ βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής στην Λάρισα καθώς ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Στο Καρπενήσι η ΑΕΛ έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια και τα τρία ισόπαλα, δύο εξ αυτών με το ίδιο σκορ.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι μάθαμε απο την φετινή προετοιμασία της ΑΕΛ για ακόμα μια χρονιά στο Καρπενήσι:

Ο Ρίστιτς έρχεται για να συμπληρώσει μια δυνατή δυάδα κάτω από τα γκολποστ μαζί με τον Κρίστινσον. Ο Σέρβος τερματοφύλακας δεν δέχθηκε κανένα γκολ στα τρία φιλικά της ΑΕΛ έως τώρα (και τα δύο τα δέχτηκε ο Κρίστινσον) και εκτός αυτού έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις και με τον ΝΠΣ Βόλο και με τον Παναιτωλικό. Ευχάριστος πονοκέφαλος αυτός για τον Πέτριτς για το ποιος θα ξεκινήσει βασικός το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η ΑΕΛ διαθέτει πραγματικούς τερματοφύλακες.

Από το ένα άκρο της ενδεκάδας στο άλλο εκεί που ο Αμπιόλα Ντάουντα στο δεύτερο φιλικό με αντίπαλο την ομάδα του Βόλου σκόραρε στα πρώτα έξι λεπτά με την βυσσινί φανέλα και έδειξε πως με το "καλημέρα" ήρθε για να εκπληρώσει τις προσδοκίες όλων. Άσφεροι οι Νούνιτς και Σικάφκα.

Περνάμε στον άνθρωπο που άνοιξε τον λογαριασμό των γκολ για την ΑΕΛ φέτος τον Νίκολα Στάνκοβιτς. Επίσης νεαποκτηθείς που ήρθε κατά κυριο λόγο για back-up του Ζίβκοβιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά απέδειξε περίτρανα ότι μπορεί να πάρει όλη την αριστερή πλευρά.

Στους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν μπορούμε αρχικά να προσθέσουμε και τον Ευριπίδη Γιάκο που έως τώρα έχει μια αξιόλογη πορεία και έχει εντυπωσιάσει τον Σέρβο κόουτς. Καλό παιχνίδι ειδικότερα στο τελευταίο με τον Παναιτωλικό πραγματοποίησε και ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς και ο Τζόναθαν Μπούστος που κόντρα στους "Αγρινιώτες" έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Φυσικά υπάρχουν και οι αδύναμοι κρίκοι της προετοιμασίας, αυτοί που δεν εντυπωσίασαν και που δεν κέρδισαν μια θέση στην ομάδα. Ήδη το όνομα του Γκέρντι Χοτζάλι έχει αρχίζει να παίζει για νούμερο 1 υποψήφιο προς αποχώρηση ενώ οι Νούσιος και Μπάμης όπως όλα δείχνουν αναμένεται να δοθούν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Ερωτηματικό παραμένει το πισωγύρισμα της διοίκησης στο θέμα του Γκοΐκοβιτς. Ίσως υπάρχει αποχώρηση ενός αμυντικού ποιος ξέρει.

Επίσης μετά από αρκετά χρόνια ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας δίχως τραυματισμούς για την ομάδα της ΑΕΛ κάτι που σίγουρα αποτελεί ευχάριστο γεγονός.

Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι αξίζει να σημειωθεί πως αρνητικό πρόσημο ήταν η μη βυσσινί παρουσία στις κερκίδες του ΔΑΚ Καρπενησίου κάτι που φάνηκε στο τελευταίο φιλικό που οι οπαδοί του Παναιτωλικού βρέθηκαν στο Αθλητικό κέντρο για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Η ΑΕΛ πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος με το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας που περιλαμβάνει προπονήσεις στα Δένδρα και φιλικά να έχει μπει σε ισχύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου