Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Προφορική συμφωνία με Ασούμπρε!

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Αμρ Ουάρντα, η ΑΕΛ είναι έτοιμη να αποκτήσει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που έψαχνε εδώ και καιρό στη θέση του εξτρέμ.

Ο λόγος για την απόκτηση του Ασούμπρε είναι πως ο Μιχάλης Γρηγορίου επιθυμούσε να μπορεί η ομάδα του να παίξει και διαφορετικά, όταν χρειαστεί.

Ήταν αρκετές οι περιπτώσεις που έπεσαν στο τραπέζι. Εκείνη που τελικά προκρίθηκε είναι του Ασούμπρε. Ενός παίκτη που γνωρίζουμε από την περασμένη σεζόν στην Ελλάδα.

Ο άσος από την Ακτή του Ελεφαντοστού αγωνίζεται στα δύο «φτερά». Την περασμένη σεζόν είχε 6 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα της Λαμίας. Οι Φθιώτες είχαν επιχειρήσει να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, όσο ήταν προπονητής ο Μάκης Χάβος. Στη συνέχεια η περίπτωσή του εγκαταλείφθηκε.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο 27χρονος δεν αγωνίστηκε με την ΑΕΚ Λάρνακας. Έπαιξε, όμως, στα φετινά ευρωπαϊκά ματς της. Τέσσερις συμμετοχές είχε στο Europa League σημειώνοντας και ένα γκολ.

Ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ασούμπρε λοιπόν υπάρχει προφορική συμφωνία και μένουν μόλις τα τυπικά για να αποκτήσουν οι «βυσσινί» ακόμη μία πολύτιμη λύση ποδοσφαιριστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου