Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Πολύτιμος βαθμός στην πρεμιέρα για την ΑΕΛ!

Με έναν βαθμό έφυγε η ΑΕΛ απο το Περιστέρι παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Ατρόμητου που έχοντας ήδη 4 επίσημα παιχνίδια στα πόδια του είναι σαφώς πιο έτοιμος.

Η ΑΕΛ παρ'ότι έμεινε πίσω στο σκορ με τον Νάτσο να σκοράρει μετά από λάθος του Κρίστινσον δεν έδειξε να πτοείται συνεχίζοντας να πιέζει να κρατά μπάλα και να δημιουργεί ευκαιρίες. Μια από αυτές ήταν και το δοκάρι του Μόρα.

Το γκολ της ισοφάρισης για την ΑΕΛ ήρθε απο τον Μιλοσάβλιεβιτς στο 45+3' μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μπούστος που ήταν μακράν ο καλύτερος στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός ενεργό ρόλο έπαιξε και η κούραση αλλά και η υψηλή θερμοκρασία και η ΑΕΛ περιορίστηκε στην άμυνα με τον Ατρόμητο να κυκλοφορεί χωρίς αποτέλεσμα.

Η φάση που καρδιοχτύπησε την ΑΕΛ ήταν αυτή με την συμπλήρωση του 90λεπτου όταν ο Φωτιάς με την βοήθεια του VAR υπέδειξε πέναλτι μετά από τράβηγμα του Μπάλλα στον Μανούσο.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαβιέρ Ούμπιδες με τον Κρίστινσον να παίρνει το αίμα του πίσω και να χαρίζει ουσιαστικά τον βαθμό στην ΑΕΛ.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): 
Μέγιερι (46' λ.τ. Θεοδωράκης), Νάτσος, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης (71' Ουγκράι), Μάντσον, Ούμπιδες, Ρόσα (67' Νταβιώτης), Μανούσος, Βέλλιος

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (82' Φιλίποβιτς), Μόρας, Καρανίκας, Σετσέροβιτς (90+4' Μπέρτος), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Μπούστος (71' Μπάλλας), Νούνιτς, Φατιόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου