Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Σφαλιάρα πολυτελείας για την ΑΕΛ!

Ήττα από ομάδα της 3ης κατηγορίας για την ΑΕΛ με την Καλαμάτα να ρίχνει σφαλιάρα στους βυσσινί που προέρχονταν από δύο μεγάλα διπλά με Παναθηναϊκό και Άρη, νίκη με την, τότε, αήττητη Ξάνθη και ισοπαλίες με ΑΕΚ και Παναιτωλικό.

Το αήττητο σερί της ΑΕΛ σταματάει εδώ και σίγουρα το… ροτέισον, επί του αποτελέσματος, απέτυχε παταγωδώς.

Η λογική της ξεκούρασης των βασικών μονάδων της ομάδας ενόψει τρίων κοντινών, χρονικά, παιχνιδιών είναι μεν σωστή, αλλά η έλλειψη αγωνιστικών λεπτών αρκετών παικτών λόγω της εμπιστοσύνης σε έναν συγκεκριμένο κορμό (που στο πρωτάθλημα βοήθησε όμως σήμερα βγήκε στην επιφάνεια η συνέπεια της μονομερής χρησιμοποίησης του ρόστερ) αλλά και το ελλιπέστατο διάβασμα του αντιπάλου.

Και η ασύνδετη εικόνα της ομάδας οφείλεται και στην ανομοιογένεια (πρώτη φορά αυτή η ενδεκάδα έπαιξε μαζί) αλλά και στην κακή απόδοση μερικών παικτών που χρειαζόταν να αρπάξουν την ευκαιρία προκειμένου να δείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στις πρώτες επιλογές.

Όπως και να ‘χει αυτή η ήττα, που δύσκολα ανατρέπεται στη ρεβάνς του AEL FC ARENA τον Δεκέμβρη, είναι μία μίνι κρίση στους κόλπους της ομάδας και χρειάζεται η καλύτερη δυνατή διαχείριση προκειμένου να ξεπεραστεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου