Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Πήρε τον βαθμό η ΑΕΛ απέναντι στην ΑΕΚ!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Σε ένα ματς δίχως πολλές ευκαιρίες η ΑΕΛ στάθηκε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά στον κακό αγωνιστικό χώρο, δεν απειλήθηκε αλλά ούτε και απείλησε με εξαίρεση δύο περιπτώσεις όπου και οι δυο ομάδες δεν μπορούσαν να προηγηθούν.

Γενικότερα το ματς πέρα από μια "καραμπόλα" μετά από κόρνερ του Κάτσε, το δοκάρι του Λιβάια και μια φάση διαρκείας στην εστία του Κρίστινσον δεν είχε κάτι το αξιοσημείωτο και το 0-0 μοιάζει ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων θα βρει τους "βυσσινί" στην 7η θέση με 8 βαθμούς. Μια σχετικά καλή βαθμολογική συγκομιδή αν αναλογιστεί κανείς δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλε σε πέρας.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (90+1' Χαλκιαδάκης), Κάτσε, Μπέρτος, Ουάρνα, Ντάουντα (71' Νούνιτς)

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Χουλτ, Μπακάκης (74' Ζεράλδες), Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Παουλίνιο, Γαλανόπουλος, Μάνταλος,Σιμόες, Λιβάια, Ολιβέιρα (46' Ντέλετιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου